ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

HAKSIZ BAN!!

• difference55
    Konu: 3 Yanıt: 5
    54 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

yahu abicim şakamısınız bilerekmi yapıonuz ne hilesi sacmalamayın yahu önceki banım daha 2 gün önce acıldı hile kullanmadıgım taktirde ban yedim lütfen bakın rica ediorum kendi üstüme yemin ederimki hile kullanmadım lütfen banımı acın oyundaki nick im=Difference99 lütfen bakın cidden hile kulllanmadım sacma sapan işler yapmayın

0

23.8.2016

Link kopyalandı.
  • difference55
    54 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

yemin ederim oyundan sogutuonuz adamı vallaha oynayasım kactı ya kullanmadıgım bi hile yüzünden 9. ayın 22 isine kadar beklicem ayıptır ya vallaha emege saygı gösterin ya ben o carda okadar ugrastım

0

23.8.2016

Link kopyalandı.
  • difference55
    54 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

OG takımına ve dier yetkililere size hakkımı helal etmiorum son damlasına kadar haram olsun yatırdıgım 20 tl yide helal etmiorum

0

23.8.2016

Link kopyalandı.
  • sihirbaztaho
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

selamun aleykum beyler benimde başıma geldi bugün bir ay ban vermişler.Oyunada para vermişiz şimdi nasıl olcak bi OG bize yardımcı olsun hesaları açsın şaka gibi bi durum söz konusu oyunda tonla gerçek hileci var hilecilerden oyun çekilmiyor onlar ban yemez bize durduk yere ban atarlar joygame bu kadar saçma bi şirketmi ayrıca bu burda kalmaz hesa açılmasın mahkemede joygameyle görüşmek üzere...

0

23.8.2016

Link kopyalandı.
  • ibrahim2028
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

GerekSiz YERE BAN
    Bugün aynısını bende yaşadım Hile nedeni ile ban diyor ben daha 1 kere bile google de hileyi aratmadım bana durmuş ban atıyolar küfür diyiin hakaret diyin belki de hile den bari atmayın anlamıyom hile kullanmadığım halde ban yiyom 3-5 günde değil tam 1 ay atıyonuz bu nedir abi hilesiz olanlar 1 ay ban hile kullananlar Oyunda olmaya halen devam ediyolar  Hile kullandığıma dair bi kanıt gösterin isterseniz sınırsız ban atın haketmişim derim o zaman...İlgilenin biraz böyle saçma şeymi olur LeSTorN38...

0

23.8.2016

Link kopyalandı.
  • nedenoylasrrfm
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Bende haksızca yedim kardeşim hile felan kullaanmadan sözde kullanımışım 1 ay bana ttılar :(

0

24.8.2016

Link kopyalandı.
  • bytrojen16
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

İNTERNET KAFEDE BENDEN ÖNCE HİLE AÇAN ÇOCUK YÜZÜNDEN BAN YEDİM 

HAYATIM BOYUNCA HİLE KULLANMADIM 

SAYIN OGLER O KADAR PARA YATIRDIM VE YATIRMAYA DEVAM EDİCEM

MAHKEMEYE BAŞVURACAĞIMIDA BELİRTMEK İSTERİM OLUMSUZ SONUÇ OLURSA