ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

GölgeHaramileri Haksız Kazanç Yaptırımı Kilitli

  • Yönetim
    Konu: 3 Yanıt: 126
    -17 JFP
    Oyun Görevlisi
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Değerli Wolfteam Oyuncuları,

    Ceza sistemimiz gereğince tüm oyuncularımız, karşılaştıkları hataları Wolfteam Yönetimine destek sistemi aracılığıyla bildirmekle yükümlüdür. Bildirilmeyen ve çıkar amaçlı kullanılan hatalarla ilgili Wolfteam Ceza Sistemi gereğince, oyunda adaleti sağlamak için yaptırımlar uygulanmaktadır.

    Son zamanlarda gelen şikayetler üzerine maalesef oyunun önde gelen klanlarından birinin bu hatayı suistimal ettiği tespit edilmiştir. Klanlar oyuna öncülük eden ve örnek olan gruplardır. Özellikle klanlar tarafından çıkar amaçlı kullanılan hatalar daha büyük sonuçları beraberinde getirmektedir. Her klan bir lider öncülüğündedir ve klan liderleri, klanlarını kontrol etmekle yükümlüdür. Klanda bulunan üyeler/oyuncular, klan liderinden bağımsız bir şekilde bu tür suistimale yönelmiş olsa dahi, mazeret olarak kabul görmemektedir.
     
    Şikayetler doğrultusunda yapılan incelemelerde, GölgeHaramileri klanının hatayı bildirmek ve çözüm arayışına gitmek yerine haksız kazanca yönelmiş olduğu tespit edilmiştir. Bunun sonucuna bağlı olarak Klan Liderine 7 Günlük oyundan uzaklaştırma cezası uygulanmıştır. GölgeHaramileri klanının ise klan puanı %50 düşürülmüştür. Aynı suistimalin tekrar etmesi durumunda ise, tüm klan üyelerine ve klan puanı üzerinden, klanın kendisine daha büyük yaptırımlar uygulanacaktır.
     
    Oyunda en adil ve hatasız ortamı sağlamak bizlerin olduğu kadar oyuncularımızın da elindedir. Lütfen karşılaştığınız herhangi bir sorunla/hatayla ilgili Wolfteam Yönetimine bildirim yapmaktan çekinmeyiniz. Destek Sistemi üzerinden tüm öneri ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz.

    2

    30.3.2015

    Link kopyalandı.