ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

GİZLİ OLAY WOLFTEAM

• slmclk193
    Konu: 1 Yanıt: 1
    22 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Bir gün masamın başında  yenı aldığım davalara bakıyordum.Tabi ben savcı veya avukat değilim ben bir dedektifim.İşte o sırada birisi bağırdı dedektif gallordo yeni bir davamız var dedi.yanına gittiğimde dünyada birinci sırada olan bir üniverstede gizli deneylerin ve mesai dışı çalışmaların garip olduğu yazıyordu.Sonra üniversteye gittik.O sırada okul müdürüne birisi bağırıyordu biz gelince sustular.Müdüre bizi okulu gezdirmek istermisiniz diye sorduk.Garip bir tavırla 'hemen tamam evet bekleyin geliyorum' dedi.İşte bizde burda bi işler döndüğünü anlamıştık.O sırada kilitli bir kapıdan uluma sesi duyduk.Kapı kilitliydi ve o sırada hizmetli geldi.'O odaya girmeyiniz' dedi.Bizde neden dedik.Hizmetli: geçen sene orası araştırma odasıydı bir elmınt adında bir çocuk nükleer sülfüürük asiti yere dökmüştü ve orda ne varsa yok oldu o yüzden o kapıyı açmayın'dedi bizde yinede girdik her yerde araştırmalar dna kurtbileşimi diye yazılar vardı.O sırada çığlık sesi duyduk himetli yerde baygındı.hizmettliyi döndürünce arkasında 2 çift pençe izi vardı ve ölmüştü. O arda elektrikler gitti akşamdı her yer zifiri karanlıktı.Sonra yerde bir poster bulduk üzerine 'YENİ SİLAH WOLFTEAM 'yazıyordu

Devamı YAkındaaaaaaAaaAA

0

23.4.2014

Link kopyalandı.