arkadaşlar herkese merhaba sizlerden bir tavsiye istiycem. ben bu oyunun tam 5 yıllık oyuncusuyum, zamanında bireysel sıralamada ilk 100'ü, 5 kişilik klanla ilk 50'yi görmüş biriyim. oyunu takımımla beraber yaklaşık 2 yıl önce bıraktım fakat 1.5 yıl önce falan tek başıma döndüm 1-2 ay oynadıktan sonra zaman bulamadığım için tekrar bıraktım. bu aralar boş vaktim çok ve vakit geçirecek bişeyler arıyorum oyuna tekrar başlamayı düşünüyorum grv. albay hesabım duruyo hala, sizce oyunda eski tat var mı, oyundan eskiden çok zevk alırdım özellikle klan savaşlarında, zaten normal oyuna girmezdim bile hep takımımla oynardım, oyunda çok büyük değişiklikler var mı ve hile durumu nedir oyunda hala çok fazla hile var mı, tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum
Aynen kardeşim ben nerden baksan 3-4 yıl oynadıktan sonra bıraktım. Bu hafta tekrar oynamaya başladım ama hile kullanıcılarını şikayet etmekten ben bıktım onlar yeni çar açmaktan bıkmadı. Zevkle oynayayım diye nakit çektim benim nakit çektiğim anda her yeri sardılar sanki bana inat olsun diye yaparmış gibi :D
7 yıldır oynarım bi ara bıraktım..
tekrar başladım :)
ANLADIMKI joygame sadece kazanc peşinde ( paramıza bakarız gerisi bizi ilgilendirmez ) mantığıyla işelerini gayet başarıyla yürütüyorlar.
bi ara HİLLE yüzünden yatırdıyım parayı istedim.
bana üyelik anlaşmasını gosterdiler .
hic bir hakkımız yok.
işine gelen oynar işine gelmıyen oynamaz.
burda sitem etmekte boşa kızmakta boşa .
OG lerin yetersiz kalması ve ilgilenmemesi aslında her kampa bir gorevli yeleştirseler bunlar illaki OG olmak zorunda deyıl arkadaş listesinde OG ekli olsun haber versin. gerci dün 8 haykırma attım hille var bakın diye gelen olmadı
HİLLE kullananda cıkmadı odadan oda merak etti gelecekmi diye :)
rezil oldum HİLLE kullanan adama..
NEYSE İŞİNE GELEN OYNAR....
wolfteam geri dönmeye değer de Final Shot'ta oynamaya değer, wolfteam'in mobil versyonu resmen. çok heycanlıyım artık bekleyemiyorum http://goo.gl/OsgkxF