ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

GEÇERSİZ SÜRÜM ( YETER ARTIK ) Kilitli

• lariveice
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Öncelikle selamlar , hayırlı oyunlar , işler Sorunum basit 3 aydır geçersiz sürüm  Oyunu bir çok kez kurup silmeme , antivirüs ile taratıp virüsten arındırıp tekrar yüklememe rağmen geçmeyen bir sorun bu. Nasıl olduysa bir ara giriyordu. Şimdi son yapılan güncelleme ile tekrardan olmaya başladı. BİLGİSAYARIMA FORMAT ATIP SON SÜRÜM DRİVERLERİ KURUP OYUNU YENİDEN SİTENİZDEN İNDİRDİM. ama nafile hiç bir fayda etmedi oyuna.
     Oyunu bir çok kez kurup silmeme , antivirüs ile taratıp virüsten arındırıp tekrar yüklememe rağmen geçmeyen bir sorun bu. Nasıl olduysa bir ara giriyordu. Şimdi son yapılan güncelleme ile tekrardan olmaya başladı. BİLGİSAYARIMA FORMAT ATIP SON SÜRÜM DRİVERLERİ KURUP OYUNU YENİDEN SİTENİZDEN İNDİRDİM. ama nafile hiç bir fayda etmedi oyuna başladım 80 tl yatırıp ve devamıda gelecek ama bu yatırdığım para ile aldıgım eşyalarımı kullanamadıktan sonra bırakayım daha iyi artık sinir etti iyice bu hata. Resmi destek sayfasında söylenilenleri defalarca yaptım. işe yaramıyor ben kendim şahsen bilişim öğrencisiyim neyin ne olduğunu biliyorum. lütfen en acilinden bir çözüm ile mesajıma geri dönmenizi rica ediyorum

DALGA GEÇER GİBİ KOPYALA YAPIŞTIR YAPACAKSANIZ HİÇ CEVAP VERMEYİN HİÇ BİRİ İŞE YARAMIYOR. BEN BİLİŞİM ÖĞRENCİSİYİM TUTUPTA FORMAT AT VEYA OYUNU SİL GERİ YÜKLE GİBİ ŞEYLER ÖNERMEYİN ŞUAN DAHİL HER ZAMAN FORMATTA ATSAM DRİVER DE GÜNCELLESEM OYUNUDA HER TÜRLÜ HER YERDEN KALDIRIRSAM KALDIRAYIM OLMUYOR OLMUYOR KAFAYI YİYECEĞİM AÇTIĞIM KUTULAR MALZEMELER SÜRELERİ BİTTİ GİTTİ ARTIK.

0

4.3.2016

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Biz bir nevi ön destek ekibiyiz. Bizim uyguladığımız prosedür bellidir. Bizim sorunlara önerdiğimiz cözümleri eleştiremezsiniz. Oyunda 1 milyon oyuncu mevcut ve hepsi sorunsuz oynuyor iken sizin oynayamamanız sizce bizim suçumuz mu? bizden mi kaynaklanıyor sizce? Ben sizi destek ekibimize yönlendireyim. Muhtemelen aynı cevap verilecektir. Buraya tıklayarak talep oluşturun lütfen.

0

4.3.2016

Link kopyalandı.