ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Foruma Ne Oldu Böyle?

• sardunya2002
    Konu: 212 Yanıt: 1305
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

2014 yazlarında (o zamanlar da benim gibi giren herkes beni tanır) forum çok daha güzeldi. Her gün herkes foruma girer sohbet ederdik. Beni bir kere banlamışlardı. Nedenini söylemeyeyim şimdi ama daha sonra açmışlardı. Ben o zaman bile forumdan soğumamıştım. Ama zamanla tüm tanıdıklarım forumu bıraktı. Ben forum için İntikam Zamanı ve İki Krallık adlı hikayeler bile yazmıştım. Ve oyunda sadece Kamus1 adlı eski moderatörün sahip olduğu Ünvanlar var. (Zayıf Uluyan gibi.) En çok XP'ye sahip kişi de galiba benimdir forumda. Çünkü herkes o zamanlar 2014-2015 arasında çok girerdi. Şimdi oyuncu da moderatör de forumda kalmamış. Ben de sadece nostaljik olsun diye haftada 1 girmeye çalışıyorum. Daha güzel forum beklerken forum bu hale geldi. En aktif moderatör olan Alibey bile haftada 1 giriyor diye biliyorum. (profilinden gördüm.) Bir kişi bana cevap verebilir mi? Neden forum bu hale geldi. "İyi forumlar" lafını bile özlemişim. İnşallah forum eski haline bir an önce, çok kısa bir süre içinde dönebilir. Her gün insanların yazıştığı günleri hatırlamayan var mı eskilerden? :(

0

31.7.2016

Link kopyalandı.
  • sardunya2002
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Hikayelerimi de Hikayeler kısmından okuyabilirsiniz. İyi forumlar dilerim! :)

0

31.7.2016

Link kopyalandı.
  • sardunya2002
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Ayrıca artık hiç bildirim gelmeyeceğini bildiğim için (çünkü giren kalmadı foruma) bildirimlerime hiç tıklamadım 2 yıldır. Şu anda 672 tane bildirimim var. Fotağrafını size de yollayabilirim isterseniz.

0

31.7.2016

Link kopyalandı.
  • GaIedriaI
    Konu: 305 Yanıt: 529
    4899 JFP
    Sürü İzcisi
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Merhaba,

Özledim o günleri bende ;)
    Oyunda senle konuşan oJustPrim/PashatAtmac bendim ;)
    Bende bu forumda 4 yıldır üyeyim , oyunu 7 yıldır oynuyorum
    iyi forumlar.

0

1.8.2016

Link kopyalandı.
  • sardunya2002
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

PashatAtmac seni eskilerden tanımıyorum ama beni tanıdığına göre sen de o zamanlardan beri varsın. Sonunda kim olduğunu öğrendim. Beni o gün odadan atmasaydın daha iyi olurdu. :)

0

1.8.2016

Link kopyalandı.
  • GaIedriaI
    Konu: 305 Yanıt: 529
    4899 JFP
    Sürü İzcisi
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

sardunya2002 dedi ki;
    PashatAtmac seni eskilerden tanımıyorum ama beni tanıdığına göre sen de o zamanlardan beri varsın. Sonunda kim olduğunu öğrendim. Beni o gün odadan atmasaydın daha iyi olurdu. :)

Merhaba.

Dostum haklısın ama artık oyun zaten bitmiş durumda bizde yardım ediyoruz artık forumda bile umrumda deyil açık konuşayım senle benimde tek derdim burda yardıma ihtiyacı ve soru soran arkadaşlara yardım etmek senin gibi bende foruma çok az giriyorum beni facebook eklersen sevinirim dostum ;) senle özel konuşalım teamspeak3 kullanıyorsan ts3de gelebilirsin sesli konuşursak daha iyi iletişim sağlarız.

Facebook Adresime gitmek için tıkla.

0

1.8.2016

Link kopyalandı.
  • sardunya2002
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Dediklerine katılıyorum. Fakat Daha demin Facebook adresine gittim bir videona baktım ve sen de hile kullanıyorsun. :)

TeamSpeak3 kurulu olsaydı bende zaten o gün TS3 adresine gelirdim kopyaladım ama gelemedim. TS3'ü en son 2014 yazlarında kullandım sonra sildim. Facebook da kullanmıyorum. Sadece Youtube hesabım var.

0

1.8.2016

Link kopyalandı.
  • sardunya2002
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Yeni rütbeniz de hayırlı olsun. Hükümdar Kurt olmuşsunuz. :)

0

1.8.2016

Link kopyalandı.