acemi kampları ayrıldı biliyor herkes.benim önerim rütbeli kamplarında secilmesi en az acemi binbası giriliecek kamplar ayrılmalı. en azından coluk cocukla ugrasmayız hi le leri ss aldıgımızda yerini bulur adamlar yeni çar acıyor tarıyor baseyi? ban yese ne olur yemese ne olur ama bi en az binbası oldugunda yerse banı dokunur.UZAS yasak diyoruz veletler uzas alıyor biz onlarlamı ugrasıcaz seri diye Kurt avı acıyoruz veletleri bulana kadar 5dk gidiyor?en azından laf tutan birileri bilen cocuk olmayanlarla oynamıs oluruz?
Şimdi %25 haklısın ama %75 haksızsın. Çünkü benim odama uzaslı bir kişi gelse ben bir şey yazmadan elin bitmesini beklerim. Belki çıkmasın diye bize gel derim ve el bitince atarım. Ama kendimde uzas varsa oda kurunca kimse gelmeyeceği için başkasının odasına girip alırım.
Ben sana hak veriyorum.Çünkü bazı moderatürlerde silah yasaklama yapıyor onlara bişey yok tabi.Bu uzasın ve taklanın çıkması hata.Bak varya uzas aaa ve takla kalksın bak herkes nasıl mutlu olacak.Sadece oynamayı bilmeyen çocuklar üzülür.Ama kalkma gibi duruma karşıyım diyorlar.
yesribci38 dedi ki;
Önceden klan wsler hep yıkım atılırdı çünkü yıkım modu tam klan wslik taktik bölümü,uyku c hikaye.Bu yıkımı bitiren de takla ve uzas aa oldu işte.Eskiden ne güzeldi oysa ki,yazık oldu.