Etkinlikler üyelerin oyuna daha sıcak bakmasını sağlıyor.. 1 altın olmasında da alibey'inde söylediği gibi hiçbir sakınca yok. Ayrıca etkinliklerde verilen ödüllerin süresi 1-3 gün en fazla 5 gün oluyor. Bu da herkesin en azında 1 günde olsa güzel ve özel bir karakterle oynamasına vesile oluyor. Bence, etkinlik sistemi çok güzel ve doğru bir sistem.
İyi forumlar!
1 altınla ve 1 günlük karakterlerin oyunculara verilmesinde ne sorun olabilir ki ?? sonuçta bu oyunu zevk için oynuyoruz ve verilen hediyelerde oyuncuların daha fazla zevk almasını sağlıyor . haa dersen ki benim nakitle aldığım hediyeleri millete boş - beleş dağıtıyorsun .. sende o gün oyuna girme . bırak o gün beleşçilerin olsun
daha önce öneriler bölümüne de yazmıştım ama - çar birleştirme ( gp + altın + kp + hediye kutusu ) fikri sunmuştum . eğer ki böyle yapılırsa ( ki şimdilik zor olduğunu biliyorum ) hem oyuncular o çardan çıkayım buna gireyim derdinden kurtulur hemde millet isim bulma derdinden kurtulur . oyunun gerçek rakamları da ortaya çıkmış olur