ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

ETKİNLİK HATASI(JOYGAME HATASI) Kilitli

• ReDDeviL71
    Konu: 3 Yanıt: 6
    51 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Özellikle Joygame Hatası yazıyorm cünkü madurum . 1+20  Varken 5 sandık aldım fakat hediye kutuma 100 tane sandıgım gelmedi. Ticket attım dediler ki etkinlik zamanı dışı alım yaptınız . Ben 4 ekim günü gün ortasında yaptım alımı . Wolfteam Facebook orjinal sayfasında Sandıklarda 1+20 (23:59 a kadar) yazıyo ama ben gün ortasında aldıgımda etkinlik zamanı dışı alım mı yapmış oluyorum . Sorun bende mi sizde mi ? Bende degil tabiki cünkü ben o gönderiye güvenerek alımımı yapıyorum fakat faydalanamıyorum. Madur Olan Bensem bu maduriyetimin karşılanmasını istiyorum..

0

8.10.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhaba,
    Bende genelde kutu alıyorum ancak sizin rastladıgınız bu garip duruma ben hiç rastlamadım. JoyGame ekibininde dediği gibi etkinlik dışı alım yapmış olabilirsiniz demişler bu söylediklerine katılıyorum cünkü gün içerisinde kutular değişmektedir yani şöyle 1+7 iken  1+25 olabiliyor veya 1+38 bu tarz değişim sırasında alım yapmış olabilirsiniz. bu gibi durumları kanıtlamak için ekran görüntüsüne ihtiyacınız olacaktır. Başka türlü kanıt sunamazsınız.

0

8.10.2015

Link kopyalandı.
  • ReDDeviL71
    Konu: 3 Yanıt: 6
    51 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Söyle bişey var kutularda olan durumu da facebook sayfasında yazıyolar ama 23.59 a kadar 1+38 yazmıyo mesela 17.00-19.00 arası 1+38 var diyo ama sandıklarda aynı durum söz konusu degil sandıklar 23.59 a kadar yazıyo wolfteam facebook sayfasında ben sonuna kadar haklı oldugumu düşünüyorum 4 ekim günü yani kutu aldıgım gün wolfteam facebook sayfasında paylaşılıyosa yazılan saate kadar etkinlik devam etmelidir.

0

8.10.2015

Link kopyalandı.
  • sessizbateri
    Konu: 0 Yanıt: 106
    486 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhabalar.
    Etkinlik başlamadan önceki saatlerde alış yapmış olabilir misiniz?
    Sandıkları aldığınız zamanı kontrol ederek net bir bilgi sağlarsanız seviniriz.
    İyi Forumlar.

0

9.10.2015

Link kopyalandı.