ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Eski Wolfteam Gelmesi Şarttır !

  • gardon611
    Konu: 1 Yanıt: 3
    19 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Merhaba, Yıllar önce wolfteam oyuncusuydum ve wolfteam tekrar oynamak istiyorum fakat bu haliyle kesinlikle olamaz gerekirse şirketinizin bir adım atması gerekiyor eğer gerçekten güzel oyunculara tekrar o eski zamanlardaki büyük Wolfteam oyununu olmasını istiyorsanız yapacaklarınız aslında çok basit.

    Wolfteam Av Sezonu Zamanındaki tüm her şey olacak şekilde oyuna entegre edilip yeni bir oyun gibi Wolfteam Klasik şeklinde yeni bir isimle oyunu tekrar duyurulup güzel bir şekilde reklamlar ile oyun tekrar eski zamanlarına dönecektir. Bu hem sizi hemde biz oyuncuları memnun ve teşvik edecektir. Takla gibi AA, Uzas gibi silahların tamamen oyundan kalkması gerekmektedir.

    Eğer biraz oyunculara değer veriyorsanız şuanda yapılan yabancı olan Wolfteam Classic Steam üzerinde aktif olacak Bütün türk oyuncular oraya başlayacaklar ve siz kan kaybetmeye devam edeceksiniz bunu yanlış anlamayın sadece bu mesajımı en yetkili en üst mertebeye ulaştırmanızı arz ederim.

    Zamanla şirket fark ediyorum küçülmekte bu küçülmenin önüne ancak güzel bir reklam ve güzel bir oyun sistemi sunarak yapabilirsiniz.

    Şimdiden beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.

    Saygılarımla...

    0

    18.2.2021

    Link kopyalandı.