sayın yetkililer facede defalarca dile getirdim ama ilginizi çekmedi şansımı forumda denemek istedimmarkette uzas ve pro set olarak adlandırılan A ve B setleri uzas ve hemen hemen tüm silah çeşitleri mevcut ben kurt oyuncusuyum genelde kurt oynarım ama bıktık artık kurt oynayanların sayısı her geçen gün azalıyo sebebi çok aşikarözel kurt yeteneği olmadan techizatı tam olan uzas bsg dwi cjf çeşitleri olan insan ırkına karşı hiç bir şansımız yok sizden ricam özel kurt yeteneğinin tekrar markete konması insan ırkı çok güçlü oldu kurt oyuncuları karakterlerini bırakır oldu lütfen bu konu hakkında birşeyler yapın ayrıca illegal programlarla zaten oyundan yeterınce soğuduk bide gerekli malzememiz olmadığı zaman oyun oynamak güçleşiyor bilgilerinize sunuyorum kolay gelsin
zaten eskisi kadar yıkım oynayan yok takla yok adamlar ölmekten bıkıyo kaçamıyo kovalayamıyo heyecan kalmadı b set a set botları inanılmaz hızlı normal kurt zor yakalar oldu artık ki yetenek ejder set kızıl pençe olsa bile tek taklayla alamıysun kurt nesli bitiyo ben sırf kurt oynamak için başladım bu oyuna ama şimdi hiç bir anlamı kalmadı çektiğim milyonluk nakitlerde karşılıksız kaldı