PARA BÜRÜMÜŞ GÖZLERİNİ BOK YESİNLER ALSINLAR OYUNU ŞİMDİ GÖTLERİNE SOKSUNLAR OROSPU COCUKLARI.... 13 YILLIK OYUNCUYUM LAN BEN ŞEREFSİZLER HERGÜN YAMA HERGÜN YENİ BİŞİMİ GELİR KAHPE EVLATLARI HER GİRDİĞİM ODADA Hİ LE VAR OYUN OYNAMAK İSTESEK PAT MASAÜSTÜNE GÖNDERİYOR Hİ LELER O .Ç LARI AA YASAKLI EŞYA LAGINI SİLİN OYUNDAN ATAMASINLAR BUNUDAMI BEN SÖYLEYİM EŞŞEK ADAMLAR ALDIGINIZ PARANIN HAKKINI VERİN BENİ OG YAPIN EN AZ 300 BİN KİŞİYİ GERİ OYNATTIRIRIM BU OYUNA ADAMI ÇİLEDEN CIKARTTINIZ ŞEREFSİZLER... BUKADARMI EŞŞEKSİNİZ Bİ OYUNU DÜZELTEMEDİNİZ...
Kardeş selamın aleyküm bende 13-14 yıllık oyuncuyum zamanında arkadaşlarla okuldan kaçıp bu oyunu oynamaya giderdik herkezin gücü aynıydı şimdi belediye dağıtmış gibi bi silah vermişler legend diye bide karakter vermişler silah tek atıyo nereye vurursan vur böyle oyunmu olur kimse de sesni çıkarmıyo zamanında antika silah vardı köprü bölümü vardı neblm bıçak atardık falan şimdi hiç biri yok ben göremiyorum yokmu yetkili biri seslensek şu oyuna bi el atsa eski düzenine soksa insanlar tekrar gelse oyuna oynasak her beraber herkezin gücü bir olsa ?