ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Eşitlik Hakkı Kilitli

  • dingo7
    Konu: 54 Yanıt: 85
    -10 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Değerli arkadaşlar,Sayın yetkililer :)
    Görüyorum ki bir çok kişi nakit çekemiyor ve nakitli kişilerce eziliyor.
    Rahat oyun oynayamıyorlar.
    Ben uzun zamandır WT oynamıyordum geri döndüm.En son oynadığım dönem Kamplara Rütbe Sınırı geldiği dönemdi.Geldiğimde yeni bir çar açtım ve kolayca kasacağımı düşündüm fakat böyle olmadı.Acemi kampına yüksek rütbeli arkadaşlar da girebilidiğinden oyuna yeni başlamışlar için durum bi hayli vahim.
    Herkes bu durumdan yakınıyor.Ve sürekli bir çare bekliyor.Benim önerim ise yeniden eskisi gibi Klanların rütbelere ayrılması.Fakat bu kez sadece ilk 3 Kamp yani Acemi birliklerinde bir ayrım olmalı.Diğer kamplar serbest olmalı.İnanın oyun biraz daha güzelleşir.Nakit çeken arkadaşlarımız nakit çekmeyen arkadaşlarımızın üstünden kolayca kâr elde etmez.Kısacası herkes cüssesi ile karşılaşır ve bu durumdan yakınan bir çok kişi de mutlu olur.

    İyi Forumlar.

    0

    15.5.2013

    Link kopyalandı.
  • isimsizburak
    Konu: 0 Yanıt: 3
    0 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    BENCE URUNLER NAKITLE ALINABILIRKEN AYNI ZAMANDA ALTINLA ALINABİLMELİ. NAKİTİ OLMAYANLARIN KARAKTERLER,ALTIN DÖVMELER VE GÜÇLÜ SİLAHLAR KARŞISINDA ELLERİ KOLLARI BAĞLI OLAMAZ !!!SANAL DUNYA GERCEK DUNYADAN BAGIMSIZDIR BURDA NAKİTİN YERİ OLAMAZ!! BU SIFIR VE BİRLER İÇİN PARA VERİLMEMELİ

    0

    26.5.2013

    Link kopyalandı.
  • KimUgrasir
    Konu: 0 Yanıt: 7
    -14 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Nakiti olmıyanlar neden ezilsin markette c-95 var gayet iyi bir silah güç odalarına girip ec giyin oda olmadı standart karektere altınla ekipman alındığı zaman nerdeyse bir özel karekter kadar oluyor tek sorun hız. Önceden altınla eşya dönüştürme sistemi vardı altın düşmanı artık oda yok rahat rahat eşya alabilirler.

    0

    28.5.2013

    Link kopyalandı.
  • kralx890
    Konu: 0 Yanıt: 1
    0 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    0

    29.5.2013

    Link kopyalandı.