Ben hesabimin e-postasini degistirmek istiyorum ona ulasamadigmdan dolayi güven vermiyor bana lutfen su hesabin e posta adresini degistirip bu alttaki e postayi yapsaniz kendimi güvende hissedecegim [email protected]
Slm öncelikle [email protected] hesabıma yenileme kodu gelmiyor bunun içinhotmail değiştirmek istiyorum bu [email protected] hesabıma taşımak istiyorum sizden ricam gerekenin yapılmasını arz ve rica ediyorum yoksa hesabım gitcek 7 yıllık oyuncunuzum bana bildirim gelirse de sevinirim rica ediyorum ve sizlere güvenim sonsuz .
arkadaşlar [email protected] epostalı hesabımı [email protected] a taşımak istiyorum hesabımı çaldılar lütfen yardımcı olun hiçbirşey yapamıyorum hesap joygamedde giriş yapılı kaldı lütfen yardım edin lütfen... iletişim. [email protected]
Eski e-posta [email protected] istediğim [email protected] yapabilirsiniz lütfen
Bende e postamı değiştirmek istiyorum [email protected] un üstündeki hesabı [email protected] hesabına aktarmak istiyorum çünkü hesabımı güvende hissetmiyorum