Ben bir sürü hile videosunu destek sistemine gönderiyorum hatta youtubeda kanalım bile var . Ama oyunda yıldızlar bile hile kullanıyor ve ban yemediklerini farkettim.
Bi ceza aldıklarına dair kanıt gösterebilir misiniz? Ve bu sayede insanlar fark eder ve hile videolarını gönderir
Kesinlikle aynı sorundan herkes gibi bende şikayetçiyim. Ki eğer buna bir ceza verilmeyecekse bizlerin bu oyuna para vermesinin pek bir manası yok indirelim birer tane hile bizde oynayalım. Ozan Bey destek sistemindeki mesajlara 2 gün içinde cevap vermemiz gerekli diyordu. Buna artık bir son verecek misiniz yoksa böyle devam mı edecek bilelim çünkü ona göre bu mecradan ayrılacağız. Buradaki başlıklara dahi yanıt verilmemesi de ayrı bir sorun...
Merhaba.
Öncelikle kural kademesine göre değişkenlik gösterir.Wolfteam Ceza sistemini okuyun zaten demek istediğimi anlıcaksınız.Siz şuan diyorsunuzki hepsine ban atın.Bizim kademeli aşamalarımız var Sessizlik cezası veriyoruz ilk başta o adam ban atılmamış olabilir fakat susturulmuştur.Size bunu kanıtını vermek zorunda olduğumuza dair bir belgede yok.Sorunlarınız varsada destek sistemine bildirebilirsiniz ve gereken işlemleri yaparlar.Ayrıca Talebinizi açtıktan sonra otomatikmen talebiniz kapanacaktır.Bu şu duruma geldiğini sanmayın hiç cevap gelmedi ilgilenmiyorlar sanmayın.Talebiniz incelendikten sonra ve yeterli kanıtınız olduğu müddet gereki ceza-i işlem uygulanacaktır.
iyi forumlar.