- ;( Yeter artık bu adamların yada Arkadaşların küfür etmesinden ben saygılı bir din adamıyım adamı öldürünce anama söven insanlardan nefret ederim bu oyunda habire böyle oluyor bişey demiyorum hala yazıyolar Sıkıldım artık bu durumdan buna çözüm bulursanız sevinirim oncaman para yatırdım bırakmak istemem ama yeter artık
- Ayrıca Hepinize iyi şanslar,Bol gpler,İyi forumlar
caps67800 dedi ki;
- ;( Yeter artık bu adamların yada Arkadaşların küfür etmesinden ben saygılı bir din adamıyım adamı öldürünce anama söven insanlardan nefret ederim bu oyunda habire böyle oluyor bişey demiyorum hala yazıyolar Sıkıldım artık bu durumdan buna çözüm bulursanız sevinirim oncaman para yatırdım bırakmak istemem ama yeter artık
- Ayrıca Hepinize iyi şanslar,Bol gpler,İyi forumlar
görüşmeyiz umarım. ztn çok boktan bir oyun sadece para tuzağı ve yaşı 10dan aşağı veletleer oynuor. gerçi size teşekkür etmek lağzım çünkü bu tip barzo mal veletleri bu oyunla dier oyunların kalitesini düşürmesini engelliyorsunuz ama ginede size teşekkür etmicem hatta ben sizin amk hadi görüşmemek üzere kendinize iyi bakmayın mümkünse ölün hatta ama o size kalmış gerçi ßß