ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

E posta mı değiştirmek istiyorum!

• 352242
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Kazanılan Rozetler

Öncelikle merhaba, hesabım bu gün itibari ile çalındı ve şu an hesabımda iki kişi olduğunu var sayıyorum ve hesabımı çalan kişi e posta ve şifremi istemişti ve e postamı değiştirdi o yüzden e postamı değilştirmek istiyorum nasıl çalındığını soruyorsanız sosyal medya üzerinden wolfteam bedava nakit aratıyordum ve bir yöntemi denedim sonrasında hesaptan 2-3 defa attı tekrar girmeye çalıştım yine attı o yüzden hesabımın e postasını değiştirmek istiyorum. ne gerekiyorsa yapmaya hazırım Kuzey Makedonya Ülkesin'de yaşıyorum .iyi günler

0

18.12.2021

Link kopyalandı.
  • 12122465165465
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

352242 dedi ki;
    Öncelikle merhaba, hesabım bu gün itibari ile çalındı ve şu an hesabımda iki kişi olduğunu var sayıyorum ve hesabımı çalan kişi e posta ve şifremi istemişti ve e postamı değiştirdi o yüzden e postamı değilştirmek istiyorum nasıl çalındığını soruyorsanız sosyal medya üzerinden wolfteam bedava nakit aratıyordum ve bir yöntemi denedim sonrasında hesaptan 2-3 defa attı tekrar girmeye çalıştım yine attı o yüzden hesabımın e postasını değiştirmek istiyorum. ne gerekiyorsa yapmaya hazırım Türkiye
    Ülkesin'de yaşıyorum .iyi günler

0

20.12.2021

Link kopyalandı.