Öncelikle merhaba, hesabım bu gün itibari ile çalındı ve şu an hesabımda iki kişi olduğunu var sayıyorum ve hesabımı çalan kişi e posta ve şifremi istemişti ve e postamı değiştirdi o yüzden e postamı değilştirmek istiyorum nasıl çalındığını soruyorsanız sosyal medya üzerinden wolfteam bedava nakit aratıyordum ve bir yöntemi denedim sonrasında hesaptan 2-3 defa attı tekrar girmeye çalıştım yine attı o yüzden hesabımın e postasını değiştirmek istiyorum. ne gerekiyorsa yapmaya hazırım Kuzey Makedonya Ülkesin'de yaşıyorum .iyi günler
352242 dedi ki;
Öncelikle merhaba, hesabım bu gün itibari ile çalındı ve şu an hesabımda iki kişi olduğunu var sayıyorum ve hesabımı çalan kişi e posta ve şifremi istemişti ve e postamı değiştirdi o yüzden e postamı değilştirmek istiyorum nasıl çalındığını soruyorsanız sosyal medya üzerinden wolfteam bedava nakit aratıyordum ve bir yöntemi denedim sonrasında hesaptan 2-3 defa attı tekrar girmeye çalıştım yine attı o yüzden hesabımın e postasını değiştirmek istiyorum. ne gerekiyorsa yapmaya hazırım Türkiye
Ülkesin'de yaşıyorum .iyi günler