Sayın Wolfteam Oyuncuları Lütfen "www.joygame.com" internet adresini ziyaret edip, "Şifremi unuttum" seçeneğine tıklayınız. "Şifremi unuttum" sekmesine tıkladıktan sonra sizden istenen bilgileri doğru bir şekilde girdiğinizde, şifreniz karakterin bağlı olduğu e-posta adresine elektronik posta olarak gönderilecektir. İşlemleri tamamlamanıza rağmen tarafınıza e-posta ulaşmıyorsa, aşağıdaki bağlantıya tıklayarak, konu ile ilgili açıklamalara göz atınız.
http://www.joygame.com/forum/Thread.aspx?t=198666
Not: E-posta adresinize erişemiyorsanız e-posta servis sağlayıcınız ile iletişime geçiniz. E-posta adresinizi yanlış olarak kayıt ettiyseniz veya kayıtlı olan e-posta adresinizi bilmiyorsanız, herhangi bir işlem yapmamız mümkün olmayacaktır.
emirbey592 dedi ki;
Carım çalındı e postasını hatirlamiyorum çalanın adını ve tel. Numarasini biliyorum
Bunun için kendinize yeni bir msn açmanız ve ardından destek sistemimizle e-posta değiştirmeniz için irtibata geçmeniz gerekiyor.
Aşağıdaki bilgiler Destek sisteminden alınmıştır.
E-posta adresinizi değiştirmek için bize vermeniz gereken bilgiler aşağıdadır. Eksiksiz ve sıralı bir şekilde yeni talep açarak gönderiniz.
1- E-posta adresinizi neden değiştirmek istemektesiniz? (Kesin gerekmektedir)
2- T.C Kimliğinize ait önlü arkalı ekran görüntüsü (Kesin gerekmektedir - Bir tarayıcı yardımı ile görüntüyü alarak jpeg şeklinde gönderiniz)
3- Eğer elinizde varsa Joypara alımınıza ait dekont (Ekran görüntüsü de olabilir)
4- Şu anki e-posta adresiniz ve yeni e-posta adresiniz (Kesin gerekmektedir)
5- Joygame tarafından mailinize gönderilmiş olan her türlü e-postanın ekran görüntüleri (Önemlidir)
6- Karakterinize ait en eski ekran görüntüleri (Önemlidir)
Not: Yalnız tarafımıza başvurduğunuz kullanıcı hesabı adına e-posta adresi değiştirme talebinde bulunabilirsiniz. Lütfen başvurunuzu Buradan yapınız. Ayrıca ekran görüntülerini jpg formatında olacak şekilde, "yeni dosya ekle" sekmesi üzerinden tarafımıza gönderiniz.