ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

durduk yere CEZA alıyorum Kilitli

• salaklar451569
    Konu: 1 Yanıt: 4
    25 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Kardeşim bu oyuna para yatırıyoruz uğraşıyoruz durduk yere ban geliyor aldığımız eşyeların süreside bitiyor Og'ler ne iş yapıyor merak ediyorum.Durduk yere Neden ban yiyorum bunun cevabını istiyorum 1 değil 2 değil bu kaçıncı ve 15 gün yazıyor bunun peşini bırakmayacağım !!!

0

9.1.2015

Link kopyalandı.
  • shekil00umut
    Konu: 17 Yanıt: 1845
    7217 JFP
    Sürü Lideri
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Xigncode  güvenlik programı otomatik olarak ceza uygulamaktadır. Sisteminizde yer alan 3. parti programlar ve illegal yazılımlar bu uyarıyı almanıza neden olabilir. Ayrıca internet hızındaki ani değişimler de bu cezayı almanıza neden olabilir.
    Xigncode güvenlik programı teknik ekibimiz tarafından birçok teste tabi tutulmuştur. Zararlı yazılım bulunmayan sistemlerde sorunsuz olarak oyuna giriş sağlanabilmektedir. 

Ayrıca;

-Sisteminizde virüs programlarının tespit edemediği illegal yazılımlar olabilir,
    -Hesabınızı paylaşmanız, çalınması veya başka bir şekilde farklı bir sistemden giriş yapıyor olması ceza almanıza neden olur. Bu nedenle sisteminizi tekrar gözden geçirmenizi, hesap güvenliğinizi sağlamanızı ve hesabınızı kimseyle paylaşmamanız gerekmektedir. 

Verilmiş cezalarda herhangi bir değişiklik yapılmamaktadır.

0

9.1.2015

Link kopyalandı.