yetkililere sesleniyorum artık bi dur demenin vakti geldi oyunda durduk yere 2 kez ban yedim oyundan hiç zevk vermiyor bu konular gereği neyse yapılsın bari neden ban yemişim öğrenmek istiyorum Link : https://i.hizliresim.com/lOaaGg.png - Deniz Nayman [OKUNDUYSA TEŞŞEKÜR EDERİM]
Merhaba;
Eğer 3.Parti uygulama kullanmadıysan muhtemelen bilgisayarında 3. part zararlı veya butürden algılanabilecek bir dosya/program nedeniyle bu banı yemişsin.Bunun tekrarlanmaması için eğer 3. parti uygulama kullanmadıysanız bilgisayarınızda kaynağı belirsiz program ve uygulamaları kaldırarak antivirüs programınızı güncel tutmanız yeterli olacaktır.Temizleme işlemi için veya açık program kontrolü için görev yöneticinizi açabilir ve kaynağı belli olmayan uygulamayı/programı bulup görevi sonlandırabilir ve sonrasında bilgisayarınızdan silebilirsiniz.Eğer oyun dosyalarını etkileyecek bir hack programı kullandıysanızda yaptığınız davranışdan vazgeçip kullanmamaya özen gösterirseniz bidaha kural ihlali yapana kadar hiçbir şekilde ban yemessiniz teşekkürler...