ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Dünden Bugüne Wolfteam Karakterler

  • idriz01
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Merhaba Arkadaşlar.

    Bunu Okuyosanız Sonunuda Okuyun ! Bunu Sonuna Kadar Okursanız Çözümlerim Aklınıza Yatçaktır. Burda Karakteri Kötülemiyorum Sadece Çözüm Yollarını Yazdım . Sonuna Kadar Okuyun.

    Yıl 2009 Wolfteam Süper Macerasıyla Oyuna Fazla Para Harcamadan Sürüklenen Bir Fps Oyundur.
    İnsanlar Kurtları Avlar Kurtlar İnsanları Bkler. Bu Süper Mücadele Bu Yıllarda Oyuna Karakterlerin Gelmesiyle Değişir. Karakterler Oyuna Gelir Karakterler Sanki Hiç Ölmicek Gibi Ne Pusar Ne Bekler Direk Dalar Gördüğünü İndirir. Çok Çok Zor Ölür . Kurtlar Artık s2 Uyku Modu Hiç Bir Mod Oynayamaz. Karakterler Böyle Hissetmesede Kurtların Ah Şu Odada İnş Karakter Yoktur Diye Duva Eder. Uzun Lafın Kısası Karakterler Oyunu Bozuyor. Şimdi OGLerimiz Şöyle Cevap Vericek Karakterler Kendinizi Güçlendirmek İçin Ek ' tir Falan Diyicek Kimse Bizi Anlamıyor.

    Not { Burayı Okuyun ) : Arkadaşlar Yukardaki Yazıyı Yazdım [OG]Ler Karakter Alan Arkadaşların Tepkileri Belli . Bu Oyunun Yaş Sınırlaması +15 Fakat +15 Nasıl Karakter Alsın ? Full Ekipman 100 tl . Bu Oyununda Para Kazanması Gerek Nolursa Olsun Bu Oyunada Oyunu Açanları Yatırdıkları Miktarlar Var . Fakat Arkadaşlar Kazançları 1 Aylık 100 tl olmamalı . Tabi Bu Sadece Karakter Bunun Silahı Var Bombası Var Adamlar Full Diziyor. Karakter Alan Arkadaşlarada Yazık . Onlarda Mechburuyeten 100 tl veriyor şöyleki herkezde var onlarda güçlü olmak zorunda. eger ben almazsam bu eziyete devam düşüncesiyle alıyor karakteri . OyunYöneticileri Burda HerGün Bu Konu Açılıyor Fakat Belkide Bu Kadar Detaylı Degil Bir Lise Ögrencisinin Aldıgı Harçlık Düşünün Annesi Babası Ona Okul Harçlıgı Veriyor Hadi Oglum Aç Kalmasın Güzel Düşünsün Falan Derslerine Çalışsın Okusun Diyor Ama Okun Yüzüne Aç Kalıyor Tabi Bu Şart Degil Ama Bu Oyunu Oynuyosan Mecbur Yatıracaksın. Ogler Bunu Bize Zorla Aldırmıyor O Dogru Ama Herkez Alınca Şart Gibi Oluyor . Neyse Mesela Aylık 50 tl alıyor . bütün ay hiç para harcamadı gene karakteri alamaaz. 2 ay kalıcakta 1 ay karakter alıcak . bu oyuna +15 yazmışlar fakat 20 yaş üstü anca oynar bu oyunu adam gibi oynucaksa. 

    2 Adet Çözümünüz Var Bence . : 1- Karakterleri Alınca Karakterler Mesela 25 tl Olsun Sınırsız Olsun Ekipmanları Gene Aylık Aylık Olsun . 

    2- Altınla Ekipman Alıncak Diyor Bence O Çözüm Degil Normal Karakterlere Hani o 2 Tane Verdiginiz Kırmızı Mavi Takımın Karakterlerine Ekipman Alınsın Nakitle . 

    3- Kurtlara Adam Akıllı Bir Pençe Gelsin %40 Kurt Güçü %15 Mesafe Gibi Aylığı 30 tl olsun mesela. 

    Gene Bu Oyundan Para Kazanın Ama Sizin Kardeşleriniz Yani Bizde Oynuyalım Bu Oyunu .

    0

    26.8.2016

    Link kopyalandı.