DrHeps Sonunda 35 mutasyonu seçmiş ve MutasyonKurtların kan örneklerini almıştır
fakat şaşırdığı şey hiçbir kan örneği diğerlerine benzemiyordur tek aynı yönleri buzkurtlarının dna sında buz,hayaletlerin dnasında sülfür,Gardiyanların dnasında kaya ve delilerin dnasında mistik bir bileşen keşfetmiştir
ama onu en çok şaşırtan şey ZekiKurtun dnasındaki alber einstain dnasıdır
UzunLafınKısası Bu Dnalar ile Yeni Bir Kurt Üretmek İmkansız Gibidir
Fakat DrHeps Bunu Yapabilicek Bir BilimAdamı Tanır fakat onu buraya getirmesi imkansızdır çünki o bir Siberoftub tur
(Siberoftub yani LavÜfleyen bir tür Mutasyona uğramış insandır fakat dünyada sadece 15 adet siberoftub bulunmaktadır ve bir siberoftub bulmak imkansızdır çünki bir siberoftub yunusa benzer ve beyninin %100 ünü kullanır fakat bu onu bir Dehadan Çok Bir Canavara Dönüştürür çünki Aşırı derecede Güçlü Bir Mystic Gücü vardır)
KurtGeneral Yiğit Gider Ve Eski Yoldaşlarından ve Asker Arkadaşlarından Reinard-Cristopher Angela ve Marien ı çağırır
Cristopher-General Bi Sorununuzmu var ?
KurtGeneral Yiğit-Cris sizin yardımınıza ihtiyacım var bunu sizin bir generaliniz olarak değilde bir arkadaşınız olarak istiyorum
Mary-Yiğit Gerçekten yardım etmek isterdik fakat dördümüzünde avlaması gereken bir 4 ana Diş var
KurtGeneral Yiğit-Biliyorum Mary ama buda o konuya değiniyor Avcılar tarikatını duydunuzmu daha önce ?
Rei-Duyduk tabi duymaz olurmuyuz gine DrHeps in Başarısız Deneyleri Ve Gene Biz zarar görüyoruz
KurtGeneralYiğit-Hey Rei bu olanları konuşmuştuk bu olanlar onun suçu değil herkez drheps in gönüllüleri aldığını bilir yani kızkardeşin gönüllü oldu anlıyomusun onu 4.diş yapan o değil
Rei-peh sen ne dersen general (der alaycı bir şekilde)
KurtGeneral Yiğit-Üstelik sizi 4 diş görevinden alıyorum ve 21.taburu göndericem 2-3 ve 4. dişi aramak için
Rei-Hey 4.Diş için anlaştığımızı sanıyordum onu tek başıma araıyıcaktım
KurtGeneral Yiğit-Hayatta Fedakarlıklar yapman gerekir Reinhard
Ardından 5 gün geçer
(Bu Arada 4 diş DrHeps in Başarısız olan 4 deneyini simgeler
öküz dişi kaçak bir Gardiyan kurdu simgeler ve bu 1.diştir
Keçi dişi Kaçak Bir ZekiKurd u simgeler ve bu 2.diştir
Kirpi Dişi Vahşi Kurdu simgeler ve bu 3.diştir
Yılan dişi Deli Kurdu Simgeler ve buda 4.diştir yani Reinhard ın kız kardeşini)
SiziFazla Sıkmak İsyemiyorum bu nedenle Devam Edecek?