ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

DrHeps in Cehennemi Bölüm4 Cybrotfretar Mutasyonu Part2

• VikiVillik
    Konu: 7 Yanıt: 10
    100 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Kurt General Yiğitin Arkadaşlarını 4Diş Görevinden almasının üzerinden 10 gün geçer
    DrHepsin Arkadaşını Bulmaya Daha Çok Vardır,Fakar DrHeps Birşey hatırlar Arkadaşı ona bir simbiyot vermiştir bu simbiyot kendi derisi ve kanından üretilmedir ve ona demiştirki (Buna Bir iğne Batırırsan oraya Geliceğimden Emin Olabilirsin)
    ve DrHeps Bir İğneyi Simbiyot a saplar Ve Aniden O Simbiyot Büyümeye Başlar ve
    Sanki DrHepsin Arkadaşı Yani Grivroper'a dönüşür
    Grivroper-Benimi Çağırmıştın Heps Yoksa Gene Deneytüplerinimi Karıştırdın (der ve GÜLER)
    DrHeps-Bunda Gülünücek Birşey yok Grivroper Seni Bir Mutasyon Yaratmak için çağırdım ve eğer bu mutasyonu yaratabilirsek seni avlayan avcılar ı yok edebiliriz
    Grivroper-Beni Avladıklarını nerden çıkardı
    DrHeps-Korkundan Belli Grivro ne yapabiliceklerini benim kadar iyi biliyorsun nede olsa Asrijo Zafil beraber yaptık değilmi ?
    Grivroper-Evet Heps Evet (der korkulu bir sessizlikle.Ardından)
    evet heps nerdeymiş bu mutasyonun taslağı
    DrHeps-He evet o konu dediğim gibi sen olmadan bir hiçi yaparız Griv

Grivroper Çalışmaya Başlar Ve Aradan 1 ay gibi bir süre geçer artık MutasyonKurt Diye Birşey Kalmamıştır Sadece 5 Gurup Vahşi Ve Hayatlarını Savunan kurt kalmıştır Bide Bizim 35 tane denek

Grivroper-İşte Son Bileşeni Buldum Heps Sonunda Buldum
    DrHeps-Hadi Griv ilk ikisinde kandım ama üçüncüyü kim yutarki 
    Grivroper-Bu Şaka Değil Dostum Biraz Sülfat Biraz Amonyum Birazda Bakır gelsin bize Cybrofretar 
    DrHeps-Cybrofretar da ne ?
    Grivroper-Benim Mutasyonum (der ve deli gülüşü atar)
    DrHeps-Gene Delirmedin Değilmi Dostum ?
    Grivroper-Hayır Heps Hayır Bu Delilik değil bu zeka bu beyin bu Mutasyon
    DrHeps-Ozaman Gelde Saha Testine çıkaralım bunu 

zaman geçer ve 5 gün içerisinde 34 denek iyileşir ama sadece 1 tanesinde bu ilac ters teper ve Mizarofarous ortaya çıkar bu bi tür Minator dur fakat bir kurt minator ve muazzam bir gücü vardır ve sadece avcı bunu avlayabilir (yani Bahama)

Ve Saha testi zamanı gelir sırada Turnuva isteği vardır fakat bunu yapabilecek kadar cesur bir askerimiz yoktur çünki oraya giden geri dönemez ama son anda YiğitDemirin Eski kırığı olan Tomita Yasuko(emin değilim biz yazarlar hemen hemen herşeyi uydururuz :D)
    ben giderim der

ve yolculuguna başlar fakat yolunun sonunda bir savaş çıkmıştır
    Kırmızı Takım Avcılara Karşı Koymaya Çalışıyordur fakat başarısız olurlar ve kırmızı takımdan kurtulanları korumak için 51.taburu çağırır tomita
    kırmızı takımdan kalanlar ise IlludleIvanov GeremiSong HamadahBinSahab LingMeling PedroGomes ve Adreina Tenrio dur bu 6lı eskiden mavitakımın istihbarat biriminden olan 6 lıdır ve kolayca takımına ısınır artık kırmızı takım diye birşey kalmaz sadece Avcılar Ve Avlar Vardır 
    Tomitaya dönersek o hala görevini yerine getirmeye çalışıyordur ve sonunda kurtların inine varır 20 tane kurt ona saldırır fakat esaret hakkı ister ve bahama ile görüşmeyide ister 
    4 gün esirlikten sonra bahama isteğini Kabuleder
    Tomita-Bahama Sen Bizim Dünyamıza Sadece Yıkım Ve Ölüm Getirdin Sana Karşı Bir Turnuva Düzenliyeceğiz ve bu turnuvanın adı KURT AVI olacaktır eğer sensen ki BAHAMA birgün bir savaşa girersin yeniliceksindir çünki bizde sende olmayan birşey vardır biz ona insanlık ve azim diyoruz bazıları merhamette der ama neyse konumuz o değil asıl konu şuki sana karşı bir turnuva düzenliyoruz Turnuvayı kabul ediyormusun

Bahama-Ediyorum fakat 1 şart ile Sizler Kurt Olamazsınız

Tomita-(Telsizden konuşma) Yiğit Duydunmu Cybrotfretar iptal iptal

KurtGeneral Yiğit-Anlaşıldı (Bağırarak)Proje iptal Kurt Yasaklandı

Tomita-Kabul Ediyoruz Bahama Şimdi izinverde gideyim

Bahama-Gitmekte Serbestsin tabi ayaklarımı yıkadıktan sonra

Ve Tomita Sığınağa döner 

DrHeps-Yiğit Ne yapacağız şimdi 
    KurtGeneral Yiğit-Grivroper i çağır!
    Grivroper-Beni Çağırtmışsınız General
    KurtGeneral Yiğit-Evet. Griv Heps sizden yeni bir dosya açmanızı istiyorum adı Ultimate&Wolfs
    DrHeps-Yiğit Fakat bu çok tehlikeli o projeyi yasaklamışlardı 
    KurtGeneral Yiğit-Ne oldugunu çok iyi biliyorum heps!(derken sertce masaya vurur)
    Grivroper-Bu Ultimate saçmalığıda nedir ?
    DrHeps-Bak griv bu silahı kurt pestili çıkaran bir aygın olarak düşün gel sana prototipi gösteriyim
    Karşında AkeıUltimate İlk Savaş Ultra Silahı
    Ve Hiçbir Asker Tabancasız yola çıkmaz
    Bu ise MagnumExW 90Calibrelik mermi ateşler yani bir kurdu gövdesinden vurursan anında ölür
    Grivroper-Pekala Neyi Eksik peki?
    DrHeps-Mermileri
    Grivroper-Heps Bizler Silahtaciri değiliz Bilimadamıyız 
    DrHeps-Griv bunların kullandığı mermide 1gr uranyumdaki kadar radyasyon var bu nedenle biz yapıcağız çünki bu bizim işimiz
    Grivroper-Pekala

SilahProjesini başlattıktan sonra aradan 5 ay geçer ve mermileri hazırlarlar Kalanı yarın artık :D 
    Devam Edecek

0

18.9.2015

Link kopyalandı.
  • Snowmann
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

BİRAZ UZUN OLMUŞ AMA GÜZEL DEVAMINI BEKLERİZ :)

0

18.9.2015

Link kopyalandı.