Sonunda Beklenen olmuş ve kaçak yakalanmıştır fakat 4 isyancı hala yakalanmamıştır üstüne diğer 3 yoldaş ta dönüşmüştür ve Kendilerine AVCILAR ismini takmışlardır
DrHeps-General Yiğit Efendim iyimisiniz 3 doz Asparidus Kurtordus enjekte edmiştiniz kendinize
(Asparidus Kurtordus Namı Değer HisGüçlendirici İnsanın içindeki gücü açığa çıkararak insanın 5 hissini 5 katına çıkarır ve bunu sadece 1 dozu yapar.Eğer Bundan 2 doz veya daha fazla alırsanız Kendinizi Bir Kurt Adama Dönüştürürsünüz ve Geri Dönüşü Yoktur)
KurtGeneral Yiğit-İyiyim Heps O iğneyi kendime neden enjekte ettim biliyormusun
DrHeps-Neden Efendim ?
KurtGeneral Yiğit-Çünki Bir Kurdu Sadece Bir Kurt Bulabilir (Ve Ulur) (Auuuuuuuuuuuuugugug)
3 dk sonra bir uluma daha gelir fakat bu biraz daha değişiktir sanki bi tür mutasyon gibi ve birden helikopterin pervanesi donar ve buz tutar
ardından bulanık bir görüntü olur ve 2 tane hayalet kurt helikopteri kurtarır
AlphaHayalet-Hey AlphaBuz Sakın Bidaha bir insanı öldürmeye kalkma eğer bunu yaparsan bi anda arkana geçer ve sen ne oldugunu bile anlamadan senin boynunu kopartırım
AlphaBuz-Adamım orda bir avcı sesi duydum Lütfen Özürlerimi kabul edin şey aa şey siz kimdiniz bu arada
KurtGeneral Yiğit-Biz Sığınak 1-5-6-3 den geliyoruz dostum DrHeps sizin o avcı dediğiniz kurtların serumunu üreten kişidir ama birşeyi merak ediyorum onlara neden avcı deniyor ?
Birden AlpaGardiyan Gelir ve Derki
AlphaGardiyan-Çünki Onlar yüzlercemizi sadece Zevk için öldürüyor ve yaralıları ise kendi guruplarına katıyor
KurtGeneral Yiğit-Beni Dinleyin Tüm Mutasyonlar Sizler Doğal Yolla Dönüşmüş Kurtlarsınız ve Bize Yardım etmenizi istiyoruz Hatta Yardım etmeniz için yalvarıyorum
AlphaZeki-Fakat Biz Ne Yapabilirizki General
KurtGeneral Yiğit-Yeni Bir Mutasyon ve Yeni Donanma yapabiliriz sevgili Küçük dostum
AlphaZeki-Hey Bana Küçük deme sakın (der elleri yiğitin boynundayken)
Ben Senden Daha Fazla Savaş Gördüm evlat Diyede Ekler
KurtGeneral Yiğit-Lütfen özürlerimi kabul edin
MrHeps-Evet Sevgili Bayanlar Ve Baylar Bana her türden 5 gönüllü lazım Yalan Söylemiyiceğim Bu Gerçektende Acıtıcak
Der Ve 35 tane kurt seçer Tekrar Sığınak 1-5-6-3 e dönerler ve Deneyler Başlar
Devam Edecek