Selamun Aleyküm Öncelikle forumu sıkça takip ediyorum ve artık forum adminlerinin hiç bir konuya cevap vermedigini gördüm yasım 23 bu arada avukatım ve oyunda dönen hilenin haddi hesabı yok söyle diyelim oyuna getirilen yeniliklerden para kazanma isteğini dahada arttırıp hileyi düzeltmiyorsunuz yeni gelen güncellemede 1 tane hile icin bir hile yazılımı gelmedi nede kalkması için En düşük on bası rütbesinden en yüksek rütbeye kadar hile acılıyor ve oyunda banlanmalarıda yok adamlar hala devam ediyorlar demem oki oyuna aylık paramın %30 yatırıyorum Bu benim için büyük bir mevla ve adminlerin bu konuda hiçbirşey yapmadığını gördüm artık bu konuya bir el atın aksam köpek gibi calısıp 8 de eve gelen adam gelince hile yüzünden oyundan zevk almıyorsa ne anladım oyunun bir amacı kalmıyor sadece para düsünüyorsunuz evet bazı hileler para ilede satılıyor bununda farkındayız bunada el atmıyorsunuz dava acılabilir kapattırılabilir ama ilgi 0 bunun sözlesmenizde yeri var illagel 3 parti programlar acan ban yer ama siz ban atmıyorsunuz sadece bakıp geciyyorsunuz ya oyunun gm sistemini degistiriceksiniz yada başka oyunlar gibi oto ban özelliği koyacaksınız hile ile giren oto ban yiyecek burdan yetkililere sesleniyorum ben dahil para yatıran parayı sokakta bulmuyor . ona göre oyuna ya ceki düzen verin yada tamamen yönetim og ler ogy leri değiştirin 0 sınız destek 0 düzen 0 ilgi 0 ama para vermeye gelince ne güzel dünya gerekirse dava bile acarım hakkınızda ona göre oyunu düzeltmek yerine anca para icin seyler yapıyorsunuz hilelere cözüm 0 tadını bozdunuz artık oyunun iyi günler.