ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Destek talepleri hakkında Kilitli

  • emreaksel1818
    Konu: 7 Yanıt: 27
    208 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    avengers256
    Süper Moderatör
    [Online]Merhaba,

    Destek ekibimiz atılan talepleri incelerken en ince ayrıntılarına kadar incelemektedir. Bunun yanı sıra günde  54.000+ fazla talep gönderilmektedir. Bu kadar talebi 3 gün içerisinde incelemek biraz yoğun ve uzun olmaktadır. Talebinizi doğru kategoriye göndermiş iseniz 3 gün içerisinde destek ekibimiz tarafından cevaplandıralacaktır.

    İyi forumlar. 
    Madem bu kadar yoğun talep görmekte ve cevap verilmesi koskoca 3 günü alıyor buna ragmen KOSKOCA Wolfteam ekibi destek bölümüne biraz daha eleman alamazmı acaba ? ? sonuç olarak dediğiniz üzere 54000+den fazla kişiyi 3 gün boyunca beklemesede o süre biraz daha azalmış olsa daha güzel olabilir ?

    0

    21.12.2015

    Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

    Merhabalar,

    Öncelikle yazmış olduğum açıklamayı bir kez daha okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınızdır umarım... Açılan talepler en ince ayrıntılarına kadar araştırıldığı için yoğun olmakta ve zaman almaktadır diyorum.Ekstradan Destek ekibine bir kaç personel alınınca o süre yine değişmeyecek.Joygame Destek Ekibi taleplere 48 saat içinde bakma yükümlülüğünü taşımaktadır. Anlamsız ve yanlış kategoriye açılan talepler es geçilir. Oyuncularımız hatalarını dile getirmek zorluk çektikleri için destek ekibi bu tarz taleplere bakma yükümlülüğü taşımamaktadır. Belli başlı sorunlar sadece şahısdan değil oyun içindeki görevli ekiplerimiz tarafından da bizlere bildiriliyor. O sorun hakkında açılan taleplerede bakılmıyor eş geçiliyor. En geç 3 iş günü içerisinde taleplere bakılmaktadır. Destek Ekibimizden şikayetiniz olursa SHR şirketine mail atarak bildirebilirsiniz.

    0

    21.12.2015

    Link kopyalandı.