ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

destek bolumune istmissiniz buyrun Kilitli

• ozanruzgar
    Konu: 1 Yanıt: 5
    46 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

avengers256
    Süper Moderatör
    [Offline]Merhaba ozanruzgar,

Sorununuz hakkında tarafımıza daha detaylı birşekilde bilgi vermeniz gerekmektedir. Alım yapmış olduğunuz tarihi ve saat'i bildirin. Alım yaptığınıza dair ekran görüntüsü var ise bizimle paylaşın.Mümkünse Destek bölümümüze konu açın. O konu üzerinden size yardımcı olacağız. 

JoyGame Forum Ekibi

buda aldigima dahil paypaldan goruntu buyrun istemisniz   http://i.hizliresim.com/0N3WEZ.jpg
    evet tarih saat dakkika saniye istemiştiniz buyrun aldigim zamn paypaldan ve bakim yüzden  aldigim kurt yetenegi özel karkter ve olimpiyat sandigi şanst kutusu boşa gitti resim görüntüsüde verim bu hatanizi kurt yetenegimi sevgili joygame umarim maduriyetimi kurt yetenegini 90 gundne aşa hediye atmaz saygilarimla  10.12.2015 17:39

0

17.12.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhaba,

Öncelikle yapmış olduğunuz açıklamadan birşey anlamadım. Bizim bakım yapmamızı mazeret edip kutularınızın ve eşyalarınızın gittiğini mi iddaa ediyorsunuz? Ben sizi destek ekibimize yönlendireyim. Bu tarz konulara cevap veremiyorum.Buyrun buraya tıklayarak talebinizi oluşturun. Savunmanızı yazın.

İyi günler.

0

17.12.2015

Link kopyalandı.