Bugün Şişli Cevahir avm de wolfteam dergisi aldım şimdi kodu yazmaya başladım, bu kodu daha önce kullanmışsınız yazıyor, birileri dergiyi almadan çaktırmadan kodları yazmış sanırım dergiyi geri alırlarmı yarın acaba ? ve kodu yetkilere göndersem nezaman kullanılmış kim kullanmış söylerlermi ? şimdi mağazaya götürsem dergiyi sorcaklar nerden bilcez sizin kullanmadığınızı dimi _?
Merhaba, Bizim milletimiz haram yemeyi çok seviyor :) bu taktiği uygulayan arkadaşa cok cok selam burdan sizin yerinize ben sinir oldum açıkcası... yapacagın tek şey wolfteam yetkililere bildirmek veya alışveriş yaptıgınız dükkanın müşteri hizmetlerıne bildirmek olucaktır
bir çok satan yere gittim laptop'uda yanımda götürdüm kasiyerin önünde kodları denedik bütün kodlar ı kullanmışlar adamlar şebeke kurmuş resmen :)
CEVAHİR-KANYON-METRO CİTY den Dergi almayın bütün kodlar kullanılmış !
bide keşke kodu açıkca herkesin göreceği şekilde yazılmasaydı millet sayfayı çevir çevirmez kod açıkça yazıyor!
Aşkın dedi ki;
Bugün Şişli Cevahir avm de wolfteam dergisi aldım şimdi kodu yazmaya başladım, bu kodu daha önce kullanmışsınız yazıyor, birileri dergiyi almadan çaktırmadan kodları yazmış sanırım dergiyi geri alırlarmı yarın acaba ? ve kodu yetkilere göndersem nezaman kullanılmış kim kullanmış söylerlermi ? şimdi mağazaya götürsem dergiyi sorcaklar nerden bilcez sizin kullanmadığınızı dimi _?