ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Değerli Og Ler Kilitli

• Partizan5534
    Konu: 3 Yanıt: 4
    102 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Değerli, Ogler Ben Oyuna Giriorum Bana Eski SÜRÜM Oyunu Silip Bida Yükliyin Dede Sildim Bida ükledim Yine Aynısı Nasıl YAPICAMM Acaba Saygılarımla

0

15.11.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhaba,

Güncel sürümünü buradan indirerek tekrardan deneyiniz.

İyi Forumlar.

Hatırlatma 1 :
    İndirme işlemi bittiği zaman;
    - C:/Kullanıcılar klasörüne gidin.(İngilizce işletim sistemlerinde C:/Users olarak geçer)
    - Kullanıcı adınızın olduğu klasöre girin.
    - AppData\Local dizininde " Temp " adlı klasörün içindeki tüm dosyaları silin.
    - Başlat / Çalıştır yapın ve buraya " chkdsk " yazıp diskinizin temizlenmesini bekleyin.
    - Sonrasında  kurulum dosyasını çalıştırın.

Hatırlatma 2 : Sisteminizde bulunan zararlı yazılımlar veya anti-virüs programları sezgisel olarak oyun dosyalarına zarar verdiğinden bu sorunla karşılaşabilirsiniz. Lütfen, güvenlik program ayarlarınızı Wolfteam'e uygun olarak ayarlayın veya devre dışı bırakın. Bu işlemlerden sonra Wolfteam'i kurun.

Hatırlatma 3 : hala problem yaşıyorsanız, oyunu tamamen silip farklı bir konuma tekrar kurmanız yardımcı olabilir.

Hatırlatma 4 : Driverlerinizi güncellemeyi unutmayın. .net 4.0/4.5 sürümüne yükseltin, directx 11 yükleyin.

*** Hatırlatma 5 *** :
    -Bilgisayarınızı bir anti-virüs programı yardımı ile virüs taramasından geçirin.
    -İnternet bağlantınızın, sağlıklı işleyip işlemediğini kontrol edin.
    -Anti-virüs programınızın oyunu engellemediğinden emin olun.
    -Hotspot Shield, Cheat engine veya benzeri bir program varsa, oyunu açarken ya da oyun açıkken kapalı tutun.
    -DNS ayarlarınızı otomatik hale getirin.
    -Eğer bilgisayarınızda yasaklı sitelere giriş amaçlı kullandığınız bir program varsa kapatın.
    -Bilgisayarınıza "360 Total Security" programını indirin ve Tam kontrol taramasını uygulayın.
    -Sorununuz devam ediyorsa, oyunu sisteminizden kaldırıp, oyunun kurulu olduğu klasörü silin ve sitemizden güncel kurulum dosyası yardımıyla tekrar indirin.
    -Wolfteam Dosyaları > NyxLauncher.ini adındaki dosyayı Not defteri ile açıp > Appld: 200 ise 201 yapılacaktır.
    -Eğer bunlar da çözüm olmazsa sisteminizi en baştan kurmanız gerekebilir. Format atmanızı öneriyorum.

0

15.11.2015

Link kopyalandı.