ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

[D] Wolfteam Bilgilendirme Kilitli

  • Techiero
    Konu: 34 Yanıt: 32
    -20 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Merhaba Wolfteam Oyuncuları,

    Joygame destek sistemine sizlerden gelen talepler doğrultusunda iki önemli konu hakkında bilgilendirme yapacağım. Bu konular “Wolfteam Güncelleme Hatası” ve “Uzun Süre Giriş Yapılmayan Hesaplarda Oluşan GP Düşümü” olarak ayrılmıştır.



    [size=115]Wolfteam Güncelleme Hatası[/size]

    Bilgisayarında Wolfteam’i güncellemek isteyen bazı Wolfteam oyuncuları güncelleme yaparken başarısız olmaktadır. Bunun nedeni bilgisayarınızda bulunan Wolfteam Setup’ının 2012 Ekim ayı ve öncesine ait olmasıdır. Bilgisayarında 2012 Ekim ayına ait setup bulunan oyuncular güncelleme işlemi yapamazlar.

    Çözüm: Bilgisayarlarında Wolfteam’i güncellemek isteyen oyuncular, Wolfteam ana sayfasından Wolfteam Setup’ın güncel versiyonunu indirdikten ve Wolfteam’i tekrar bilgisayarlarına kurduktan sonra Wolfteam’i güncelleyebilirler.

    Wolfteam Setup’ına buradan ulaşabilirsiniz.

    [size=115]Hesaplarda Oluşan GP Düşümleri[/size]

    Uzun bir süre Wolfteam’e giriş yapmayan oyuncular Wolfteam’e tekrar girdiklerinde GP’lerinde ve Rütbelerinde düşüş olduğunu görmektedirler.
    Bu durum oyuna 40 gün ve üzeri giriş yapılmayan hesaplarda meydana gelmektedir ve bu durum Wolfteam’in oyun mekaniğinden kaynaklanmaktadır. 40 gün ve üzeri Wolfteam’e giriş yapmayan hesaplarda devam eden günlerde kademeli olarak GP düşümü oluşur(Bu durum hesabınızdaki GP ile orantılı olarak değişkenlik gösterebilir).


    Çözüm: Oyunu ara vermiş ya da oyunu bırakmaya karar vermiş olsanız dahi, tekrar oyuna dönme ihtimalinize karşın ara ara Wolfteam’e giriş yaparak. Hesabınızı Wolfteam’in bu duruma karşı korumuş olursunuz.



    Tüm Wolfteam Oyuncularını İyi Eğlenceler Dileriz.

    0

    17.4.2013

    Link kopyalandı.