ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

[D] Taç Sistemi Kilitli

  • AmonRa
    Konu: 160 Yanıt: 4028
    -126 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    Merhaba Wolfteam Oyuncuları,

    10.01.2013 tarihinde Wolfteam'e gelen yamayla birlikte "Taç Sistemi" oyuna eklendi. Peki nedir bu "Taç Sistemi" ve ne işe yarar? İşte bütün bu sorularınıza bu konuda cevap bulabilirsiniz.

    Taç Sistemi

    Wolfteam’in yeni Taç sistemi sayesinde artık oyunda yaptığınız her şeyin ayrı bir değeri olacak. Kafadan vurduğunuz her rakibiniz, her sinsi saldırınız, açtığınız her şans kutusu, her kurduğunuz bomba ve çok daha fazlası. Tüm yeteneklerinizi diğer oyunculara göstermek ve Wolfteam’de ne kadar iyi olduğunuzu kanıtlamak için işte size fırsat.

    Taç Sistemi, belli bir altın değeri karşılığında size anlık görevler veren ve bu görevleri tamamlamanız takdirde sizi KP ve seçtiğiniz göreve özel Taç ile ödüllendiren yeni bir sistem. Bu sistem sayesinde Profil sayfanızı başarılarınız ve kazandığınız taçlar ile özelleştirerek, diğer Wolfteam oyuncularına Taç Sistemi’nde ne kadar iyi olduğunuzu gösterebilirsiniz.

    Görevler



    Taç sisteminde 3 ayrı kategoride, 7 adet görev zinciri bulunuyor. Her görev de kendi içerisinde 3 seviyeye ayrılmış durumda. Her seviyenin tamamlanması için gereken görev, istenilen altın miktarı ve kazanılan KP birbirinden farklı.

    Görev Kabul Etmek, Takip Etmek, Tamamlamak ve İptal Etmek



    Taç Sistemi’nde seçmiş olduğunuz görev ya da görevleri aktif hale getirebilmeniz için, görevin yanındaki kareyi işaretledikten sonra alt kısımda bulunan “Meydan Oku” tuşuna basmanız gerekmektedir. Ardından üst resimdeki uyarı ekranı ile karşılaşacaksınız. Bu ekranda “Evet” dediğiniz takdirde görev ve görevler aktif hale gelecektir. Ancak görevleri başlatmak ve tamamlamak için aşağıdaki maddelere dikkat etmeniz gerekiyor;

    - Her görev için gereken altın miktarına sahip olmak
    - Öldürme ve Mod görevleri için en az 3RKP3 kişilik odalarda (Kurt Avı modunda 2RKP2, Liderlik Sistemi’nde ise 1RKP1) oyun oynamak,
    - Aynı anda en fazla 3 görevi yapabilirsiniz.



    Görevlerinizi kabul edip, tamamlamaya başladığınızda, “Meydan Oku” sekmesinden hangi görevde, ne kadar ilerlediğinizi takip edebilirsiniz. Tamamladığınız görevler bu ekranda gözükmeyecektir.



    Seçmiş olduğunuz görevlerden birini tamamlayıp, mevcut bulunduğunuz ekrandan, başka bir ekrana geçiş yaptığınızda (dükkan değiştirmek, envanterden dükkana geçmek gibi), yukarıdaki uyarı ekranı ile karşılaşıyorsunuz. Tamam dediğinizde görev sonrası KP ve Taç görselinin sahibi oluyorsunuz. Oyun içerisinde tamamladığınız görevler ise (Öldürme ve Mod görevleri), ana menüye döndüğünüzde tamamen tamamlanmış sayılacak ve ödülleri tarafınıza iletecektir.



    Seçmiş olduğunuz bir görevi iptal etmek istediğinizde, görevlerin sol tarafında bulunan seçme kutucuğuna tekrar tıklamanız yeterli olacaktır. Ancak görevi kabul ettiğiniz anda ödediğiniz altın değeri iade edilmeyecektir.

    Taçlar



    Her farklı görev size yeni bir Taç kazandırır. Bu taçlar ile profil sayfanızı, ekranın alt kısmında bulunan 3 kutucuğa kazanmış olduğunuz taçları seçerek özelleştirebilirsiniz. Her farklı görev için ayrı bir taç kazanıyor olsanız da, aynı görevleri üst üste tamamladığınız takdirde ise, aynı tacın bir üst seviyesi (taç görselinin sağ alt kısmındaki sayı, her tamamlayışınızda artacaktır) için yeni bir görsel kazanıyorsunuz.



    Her görev zincirinin 3 farklı görseli bulunmaktadır. Kazanmış olduğunuz tüm taçlara “Taca Sahip” ekranından ulaşabilirsiniz.

    Bilmeniz Gerekenler

    1. Her görev için belli bir altın miktarı ödemeniz gerekmektedir. Bu altın miktarını, görev seçimi ekranının sağ alt köşesinde, Meydan Okuma Tutarı karşılığında görebilirsiniz.
    2. Profil sayfanızda en fazla 3 taç görseli kullanabilirsiniz. Aynı taç görsellerini birden fazla kutuda kullanamazsınız.
    3. Kazanacağınız KP değeri, görev tamamlandıktan sonra direkt olarak envanterinize eklenecektir.
    4. Aynı anda en fazla 3 görevi yapabilme hakkınız vardır.

    1

    10.1.2013

    Link kopyalandı.