Merhabile Joygame.Kurmuş olduğunuz Wolf Team adlı oyununuz çok güzel ve eğlencelidir. Yanlız oyunda olan hileler oyunu sıkıcılaştırıyor daha demin ben görevli asteğmenim daha demin hile vardı ve oyun çok sıkıcıydı ve bende o odadan çıkıp sana geldim banned yapmanız lazım lütfen bunu göze alın
Engous7834 dedi ki;
Merhabile Joygame.Kurmuş olduğunuz Wolf Team adlı oyununuz çok güzel ve eğlencelidir. Yanlız oyunda olan hileler oyunu sıkıcılaştırıyor daha demin ben görevli asteğmenim daha demin hile vardı ve oyun çok sıkıcıydı ve bende o odadan çıkıp sana geldim banned yapmanız lazım lütfen bunu göze alın
Merhaba, İlk öncelikle bize ulaştığın için teşekkür ederiz. Yaşadığın sorunun farkındayız ve gerekli yetkililere mesajın iletilmiş durumdadır. En yakın zamanda Forum Yönetici'lerimizden birini size yönlendiriyoruz.
Eğer sorunun çok önemli değilse http://wolfteam.netmarble.happyfox.com/home adresine gitmeni ve orda araştırmanı söylüyorum. İnşallah sorununa yakın zamanda çözüm bulunur.
Forum Moderatör Adayı
Ömer Can
apranax1996 dedi ki;
Engous7834 dedi ki;
Hile konusunda oyun elinden geleni yapmaya çalışıyor, yapmanız gereken hile görüntüsünü veya ss'ni desteğe iletmeniz durumundan sonra gerekli işlem yapılabilir..