ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Clanım Çalındı Ne Yapabiliriz Kilitli

  • cihany
    Konu: 1 Yanıt: 5
    25 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Ve Joygame Oyunları vs Bitmişdir Benim İçin O kadar Emeğimi Yabana Atmışlar Yazıklar Olsun  Böyle Saçmalık Olmaz Yardım edemeyiz de Ne demektir Desteğin Yazdığına Bakarmısınız ......

    Merhaba cihany Klan sahibi kendi hesabı ve klanından sorumludur. Hesap güvenliğini sağlaması ve hesabını kimseyle paylaşmaması gerektiği kurallarımızda belirtilmiştir. Hesap güvenliğini sağladığı sürece kendi isteği dışında klanın başka kişiye devredilmesi gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Maalesef bu durum için işlem yapamayız. Lütfen kurallara duyarlı olunuz. Hesap ve eşya çalınma bildirimlerine yönelik işlemlerin yürütülmesi uzun zaman önce sonlandırılmıştır. Bu sebeple talebiniz işleme alınamamaktadır. Hesap güvenliğinizden birinci derecede kendiniz sorumlusunuz. Gerekli önlemleri aldığınızdan emin olun. Hesap bilgilerinizi kimse ile paylaşmayın. Lütfen daha bilinçli ve dikkatli olunuz. Aksi takdirde tarafımızdan yardımcı olunamayacağını bildirmiş bulunmaktayız.

    JoyGame Destek Ekibi

    0

    4.8.2014

    Link kopyalandı.
  • kamus1
    Konu: 94 Yanıt: 1247
    8908 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    Şu şekilde düşünelim elinizdeki kimliği herkeze verir misiniz ? Cevap :  Hayır ! Olacaktır. Aynı mantık eğer kimliğiniz kaybolduktan sonra yaşanan olaylarda siz sorumlu tutulacaksınızdır. Aynı mantık bu oyun içinde geçerlidir.

    0

    5.8.2014

    Link kopyalandı.