ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Çarıma Ulaşamıyorum SİTEDEN GİREMİYORUM ama oyuna giriyorum aynı şifre ve kullanıcı adıyla YARDIM !!! Kilitli

• lovesnip0123
    Konu: 2 Yanıt: 6
    83 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Lütfen ayrdım edin ! Merhaba bene batuhan çarıma son 1 aydır sitden giremiyorum herşeyim yaım kaldı nakşt yüklicem çarımın şifresini değiştiremediğim için çekemyorum oyun ismim LoveSiniP oyuna giriş isimim lovesnip kd:1.27   lütfen ayrdım edin !!!!!

0

22.10.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhaba,

Bu konu hakkında gerekli bildirimleri ilgili yerlere ulaştırdığımı bilmenizi istiyorum.
    Şifre ile ilgili talepler ve E-posta değiştirme talepleri gerçekten uzun sürüyor. Açmış olduğunuz talebin sıra numarasını bana ulaştırırsanız işleminizi elimden geldiğince hızlandırabilirim.Bunun dışında Foruma bu tarz 2. 3. konu açmak yasaktır.Lütfen forum kurallarını okumadan herhangi bir işlem yapmayınız. Forum kurallarını incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgi ve alakanıza teşekkürler,
    İyi forumlar dilerim.

0

22.10.2015

Link kopyalandı.
  • lovesnip0123
    83 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Kb ben siz bnm yanıtlarıma cevap vermiyounuz sandığım için böyle konu açıyorum bir de lütfen bahsettiğiniz şu numara şeyisini nerden buabiliceğimi söyleyinki bnde işim yapanbiliyim

0

23.10.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhaba,

Talep sıra numaranızı öğrenmek için aşagıdaki adımları takip edin;

----

0

23.10.2015

Link kopyalandı.
  • lovesnip0123
    83 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

numarası #1766415 bu sanırım

0

23.10.2015

Link kopyalandı.
  • lovesnip0123
    83 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Yaa Efendim bir şey sorucam . Bu çar Benim Elime Ne zaman geçicek destek ekibi 2 gün olduda o yüzden sordum  bir de hiç böyle bir durumla karşılaştınızmı çözdünüzmü . Tarayıcı oyunu var bir tane TANRIÇARININ KILCII diye ondada aynı durum facebook giriyorum resmi sitesinen giremyorum sorun sizce nerden çıkmş olabilir ??

0

23.10.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

lovesnip0123 dedi ki;
    Yaa Efendim bir şey sorucam . Bu çar Benim Elime Ne zaman geçicek destek ekibi 2 gün olduda o yüzden sordum  bir de hiç böyle bir durumla karşılaştınızmı çözdünüzmü . Tarayıcı oyunu var bir tane TANRIÇARININ KILCII diye ondada aynı durum facebook giriyorum resmi sitesinen giremyorum sorun sizce nerden çıkmş olabilir ??

Merhaba,

Hesabınızın şifresini çok sık değiştirmiş olmalısınız veya e posta adresinize şifre değiştirme taleplerine bakmamanız sonucunda bu sorun ile karşılaşıyor olabilirsiniz.

0

23.10.2015

Link kopyalandı.
  • lovesnip0123
    83 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Evet şifremi sıklıla değiştirdim yani Çarıma Ulaşamıcammı :( :(

0

24.10.2015

Link kopyalandı.