Merhaba,
Bu konu hakkında gerekli bildirimleri ilgili yerlere ulaştırdığımı bilmenizi istiyorum.
Şifre ile ilgili talepler ve E-posta değiştirme talepleri gerçekten uzun sürüyor. Açmış olduğunuz talebin sıra numarasını bana ulaştırırsanız işleminizi elimden geldiğince hızlandırabilirim.Bunun dışında Foruma bu tarz 2. 3. konu açmak yasaktır.Lütfen forum kurallarını okumadan herhangi bir işlem yapmayınız. Forum kurallarını incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.
İlgi ve alakanıza teşekkürler,
İyi forumlar dilerim.
Yaa Efendim bir şey sorucam . Bu çar Benim Elime Ne zaman geçicek destek ekibi 2 gün olduda o yüzden sordum bir de hiç böyle bir durumla karşılaştınızmı çözdünüzmü . Tarayıcı oyunu var bir tane TANRIÇARININ KILCII diye ondada aynı durum facebook giriyorum resmi sitesinen giremyorum sorun sizce nerden çıkmş olabilir ??
lovesnip0123 dedi ki;
Yaa Efendim bir şey sorucam . Bu çar Benim Elime Ne zaman geçicek destek ekibi 2 gün olduda o yüzden sordum bir de hiç böyle bir durumla karşılaştınızmı çözdünüzmü . Tarayıcı oyunu var bir tane TANRIÇARININ KILCII diye ondada aynı durum facebook giriyorum resmi sitesinen giremyorum sorun sizce nerden çıkmş olabilir ??