Hile vb hiç birşey kullanmadım Tw Veriyim Bilgisayara Komple Bakın , İnternet hızını birden değiştirecek hiç bir şey yapmadım ve programda kullanmadım.
Ban Yediği gunde nakit çekmiştim 1 + 18 etkinliği bitmiş bende başka bir 1 + etkinliği bekliyecektim ama 1-2 saat gibi bi şeydi hrlde saat : 22 : 6 Geçe Çarım Nedensiz Yere ban Yedi Kamp Seçerken Apex Yasağı Attı T sunucu kesti ve 3 günlük çarım ban Yedi
Lütfen Çarımı Açın O gun İçerisinde 1 Tane Daha Çarım Ban Yedi Hadi Onu Geçtik ona nkt çkmmştm yeni açtımştm nakit çektim oynuyacaktım şimdi çarımı kasmam lazım ama nedensiz yere ban yedi lütfen Banı Kaldırın Wolfteam Ekibi Bu yuzden Oyuncu Kaybediyorsunuz Nick musmut144 Lütfen Açın.
Bilgisayarında virüs var ise bu hatayı alman normal. İmkanın varsa bilgisayarını 2 tane lisanslı virüs programı ile koru. Her gün virüs taraması yap. Oyuna girerken de, Windows Güvenlik Duvarını kapat ve Virüs Programını pasif hale getir.
Cezanın kalkması da söz konusu değildir. Cezanın bitmesini beklemelisin.
(Aşağıdaki Bilgiler Joygame Wolfteam Destek Sisteminden Alınmıştır)
"Apex Ban" sebepleri :
- Hile olarak algılanabilecek programları kullanmak.
- Bağlantı hızının ani olarak değişmesi.
- Hesabınızın başkası tarafından ele geçirilmiş olması.
"Apex Ban" uyarısı ile bir daha karşılaşmamak için ;
- Hile olarak algılanabilecek tüm programları sisteminizden kaldırın.
- Bağlantı hızınızın aniden düşmesini ya da yükselmesini sağlayan "Netlimiter" benzeri programları kullanmayın.
- Hesabınızın güvende olduğundan emin olun, sık sık şifrenizi değiştirin.
Not : "Apex Ban" cezasının süresi 3 gündür.
Ayrıca apex ban konusunda hesabınıza yapılabilecek hiçbirşey yoktur. Ceza süresinin bitmesini beklemek zorundasınız.