ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

carım çalındı Kilitli

• kralkelleci0667
    Konu: 1 Yanıt: 1
    22 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

oyun içi ismi muhsin0258 olan çarım çalındı çarın şifresini evimde yeni değiştirmiştim nasıl çalındı anlamadım ve wolftemden şüpheleniyorum sizin oyununuz o kadar emek verdiğimiz çarlarımızı çalıyor siz çoğu insanın hakkını yiyosunuz çarımı geri almadan sizi affetmiyeceğim ve mahkemeye basvuracağım ben para biriktire biriktire o çarı çok zor koşullarda yaptım lutfen çarımı geri verin

0

4.9.2014

Link kopyalandı.
  • fbkorkmaz19
    Konu: 3 Yanıt: 26
    123 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

E-posta adresini salladıysan geri alabilme gibi bir ihtimal söz konusu değil.

0

4.9.2014

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

kralkelleci0667 dedi ki;
    oyun içi ismi muhsin0258 olan çarım çalındı çarın şifresini evimde yeni değiştirmiştim nasıl çalındı anlamadım ve wolftemden şüpheleniyorum sizin oyununuz o kadar emek verdiğimiz çarlarımızı çalıyor siz çoğu insanın hakkını yiyosunuz çarımı geri almadan sizi affetmiyeceğim ve mahkemeye basvuracağım ben para biriktire biriktire o çarı çok zor koşullarda yaptım lutfen çarımı geri verin

Yasal işlem başlatmak senin elinde olan bir şey. Fakat şunu belirtmek isterim ki, Joygame hiçbir oyuncunun hesabını çalmaz. 

Bu durum ile ilgili Joygame Destek Sistemine başvurursan sana yardımcı olacaklardır. Joygame Destek Sistemine gitmek için tıklayın.

0

5.9.2014

Link kopyalandı.
  • manket27
    Konu: 5 Yanıt: 2272
    9257 JFP
    Topluluk Yöneticisi
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Hesabınız nasıl çalındı biraz anlatırmısınız ?

0

5.9.2014

Link kopyalandı.