BEnim carin calindi eskiden hesabimin id Drqafer sifresi krallar123 du lutfen yardim edin carim baya rutbeliydi ama bi oyuncu istedi dedi ben ogyim bana ver joygame istiyor lutfen carimi geri alin lutfen bu car rutbesiz
Oyuna para yatirmisdim babam carin calindigini bilirse beni keser lutfen yardim edin
A) Hesap Güvenliği
Wolfteam sunucularındaki hesapların güvenliği, tamamen oyuncuların sorumluluğundadır. Bu konuda ihmal ve korunamamadan kaynaklanan herhangi bir hak kaybına uğranması durumunda, sorumluluk hiçbir şekilde kabul edilmemekle birlikte, oluşabilecek hasarlar için hiçbir şekilde hesap yedeklemesi veya kurtarması yapılmayacaktır. Oyuncuların böyle bir talepte bulunma hakkı da bulunmamaktadır.
Hesap güvenliği (çalınma vs.)dahilinde, hesapların yönetimlerinde bulundukları Klanların yönetici değiştirmesi veya herhangi başka bir işlemde, hesaplara ait Klanların geri iadesi veya yaptırımı kesinlikle olmayacaktır.
Hesap Çalıntı Bildirimleri 15.02.2011 (Salı) itibariyle sona ermiştir. Herhangi bir şekilde hesabınızın ikinci kişi/kişiler tarafından ele geçirilmesi/çalınması durumunda, Joygame'de deki sabit e-posta adresiniz sayesinde hesabınızı geri alabilirsiniz.
iyi forumlar.