ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Can't login to server. Please try again later. (YARDIM)

• ExTRaNeuS
    Konu: 5 Yanıt: 9
    77 JFP
    Kazanılan Rozetler

oyuna giris yapamiyorum. oyuna girerken ismimi ve sifremi yazdiktan sonra oyuna gir e tikladiktan sonra isim yazma ve sifre yazma yeri beyazlasiyo ve bi kac saniye sonra hata veriyor. bu olay 2 gun once oldu ve klanimdaki oyuncularada oldu ama onlarinki duzeldi. adminler lutfen yardimci olun. oyunu 3-4 defa silip yukledim ve internette bir suru cozum bulmaya calistim hic biri yok. wolfteam turkiyeyi amerikadan oynuyorum ve yaklasik 5 senedir hic boyle bi hata yemedim.

0

9.9.2017

Link kopyalandı.
  • vear2728
    Konu: 0 Yanıt: 4
    15 JFP
    Kazanılan Rozetler

ExTRaNeuS dedi ki;
    oyuna giris yapamiyorum. oyuna girerken ismimi ve sifremi yazdiktan sonra oyuna gir e tikladiktan sonra isim yazma ve sifre yazma yeri beyazlasiyo ve bi kac saniye sonra hata veriyor. bu olay 2 gun once oldu ve klanimdaki oyuncularada oldu ama onlarinki duzeldi. adminler lutfen yardimci olun. oyunu 3-4 defa silip yukledim ve internette bir suru cozum bulmaya calistim hic biri yok. wolfteam turkiyeyi amerikadan oynuyorum ve yaklasik 5 senedir hic boyle bi hata yemedim.

ABI BENDE YURT DISINDAYIM ABI BENDEDE AYNI SEKIL OLUYOR 5 KERE SILDIM GERI YUKLEDIM ADMIN ABI YARDIM ETTT...................DAHA YENI NAKIT YUKLEDIM RAHAT 6 SENDIRDE BEN OYNUYOM ABILER.... AFRIKADAYIM BENDE..................

0

9.9.2017

Link kopyalandı.
  • ExTRaNeuS
    Konu: 5 Yanıt: 9
    77 JFP
    Kazanılan Rozetler

Kardesim bende denedim olmuyor. anca belki yama geldikten sonra duzelir.

0

9.9.2017

Link kopyalandı.
  • vear2728
    Konu: 0 Yanıt: 4
    15 JFP
    Kazanılan Rozetler

ExTRaNeuS dedi ki;
    Kardesim bende denedim olmuyor. anca belki yama geldikten sonra duzelir.

abi yeminle boyle birsey olmaz yaa vallah nakiti yeni yukledim 250 tl lik oyuna girmiyo.........................

0

9.9.2017

Link kopyalandı.
  • zeyVeli12
    Konu: 2 Yanıt: 3
    29 JFP
    Kazanılan Rozetler

Bende almanyadan oynuyorum bendede o hatayi veriyor.... yurtdisina veriyor bu hatayi ama bilgi de alamiyoruz malesef....

0

10.9.2017

Link kopyalandı.
  • Ersiiin69
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

Bende Almanyadan Oyniyorum ve Olmiyor hep Hata yaziyor 3 gündür oyuna giremiyorum neyapablílirim

0

10.9.2017

Link kopyalandı.