ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Çalınan hesabımı ve unttuğum e postamı öğrenme...

• Gonyalı4227
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Kazanılan Rozetler

Öncelikle merhaba.
    Benim sorunum 6 sene önce wolfteam hesabım vardı kullanıcı adı hala aklımda fakat o hesabı ele geçirmişlerdi bende oyundan soğuyup bırakmıştım. Şimdi ise geri başlamak istiyorum kullanıcı adı: “ipsizz” idi e postasını ve şifreşsini hatırlıyamadığımdan giremiyorum en son çalındığında rütbesi kıdemli albaydı ve bu çara devam etmek istiyorum. Alabilirsem direk nakit çekip seri bir şekilde tuğgeneral e kasmayı planlıyorum o çalınan hesabımı geri alabilme olasılığım varmıdır? Yoksa bile unuttuğum e postamı bana hatırlatabilrseniz çok sevinirim belki şifresini de hatırlayıp çarı oynamaya başlıyabilirim. Arz ederim. İrtibat e posta : [email protected]

0

3.12.2017

Link kopyalandı.
  • mucuk65447
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

*0ığpuğoığıu

0

3.12.2017

Link kopyalandı.
  • TRKrallarTR
    Konu: 0 Yanıt: -2
    0 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler

Gonyalı4227 dedi ki;
    Öncelikle merhaba.
    Benim sorunum 6 sene önce wolfteam hesabım vardı kullanıcı adı hala aklımda fakat o hesabı ele geçirmişlerdi bende oyundan soğuyup bırakmıştım. Şimdi ise geri başlamak istiyorum kullanıcı adı: “ipsizz” idi e postasını ve şifreşsini hatırlıyamadığımdan giremiyorum en son çalındığında rütbesi kıdemli albaydı ve bu çara devam etmek istiyorum. Alabilirsem direk nakit çekip seri bir şekilde tuğgeneral e kasmayı planlıyorum o çalınan hesabımı geri alabilme olasılığım varmıdır? Yoksa bile unuttuğum e postamı bana hatırlatabilrseniz çok sevinirim belki şifresini de hatırlayıp çarı oynamaya başlıyabilirim. Arz ederim. İrtibat e posta : [email protected]

0

27.1.2019

Link kopyalandı.
  • CSqinqJoker
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Kazanılan Rozetler

benimde oldu aynısı papatyaydı çar dolu idi çaldılar e posta hatırlamıyom  eski e postamı atabilirseniz sevinrim

0

24.4.2020

Link kopyalandı.
  • CSqinqJoker
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Kazanılan Rozetler

kullanıcı adı CyberShoot3162

0

24.4.2020

Link kopyalandı.
  • enesot0203