ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Çalınan Hesabım Kilitli

• mazlm
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Ben uzun zamandır wolfteamı bırakmıştım çarım boş duruyordu bugün yeniden girmek istediğimde şifremin değişmiş oldugunu gördüm,msn adresindende alamadım böyle bir msnye kayıtlı hesap yoktur diyo, hesabımı çalıp msn adresini felanda değiştirmişler lütfen yardım edin

1

25.10.2014

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Bu konuda Joygame Destek Sistemine başvurmalısın. Destek sistemine talep açmadan önce Sıkça Sorulan Sorular arasında probleminin çözümünün olup olmadığını incelemen gerekmektedir. Eğer probleminin çözüm yolu, Sıkça Sorulan Sorular arasında yok ise buraya tıklayıp, uygun kategoriyi seçerek Destek Talebi gönderebilirsin.
    Not: Destek sistemine gönderdiğin talebe en geç 48 saat içerisinde cevap verilir. Eğer 48 saat içerisinde cevap alamazsan, aynı konu ile ilgili tekrar talep göndermememeni rica ediyorum.

0

25.10.2014

Link kopyalandı.
  • 05hsnadgn60
    Konu: 0 Yanıt: 2
    12 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Benim oyun içi adı Hazarefen olan çarım çalındı Çar Binbaşı msn sallama değil doğru gerçek bir msndir.E-posta ya yeni şifre istiyorum gelen şifre üzerine şifremi değiştiriyorum ama girmek istedğimde kabul etmiyor.LÜTFEN YARDIMCI OLUN

0

27.10.2014

Link kopyalandı.
  • 05hsnadgn60
    Konu: 0 Yanıt: 2
    12 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

LÜTFEN YARDIMCI OLUN 3 GÜN GEÇTİ

0

29.10.2014

Link kopyalandı.