- KARDEŞİM TEKRAR MERHABA GECENLERDE SORUNU YAZDIM CEVAP GELDİ SANIRIM AMA FORUMU KLADIRMIŞSINIZ SANIRIM SAYFA GÖRÜNMÜYORDU NEYSE TEKRAR ANLATALIM KARDEŞİM BENIM PC KASAM YENI NETIMDE YENI VEDE FİBER OYUN ACIKKEN NE BIR PROGRAM NEDE MUZIK NEDE BIR SEKME HICBIRŞEY ACAMIYORUM 1 AY OLDU GIREMIYORUM SORUNU ANLAYAMADIM GIRDIKTEN 2 DKK SONRA WOLFTEAM KAPANIYOR VEDE BUYUTEÇLI KEKE ORTAYA CIKIOR BU SIZDEN KAYNAKLANA BIR SORUN YANI KALKIP BANA DEMEYIN YOK PC ZAYIF NETIN ZAYIF DIYE HEPSI SON HIZ SIRF BU SORUN ICIN TUM PHOTOSHOP PROGRAMLARIMI KALDIRIDIM HEPSI CRAKLIDI VEDE UCRETLI SUAN NE OLACAK KALKIP BU FORUMUMU TEKRARMI SILECFEKSINIZ YADA KALKIP BANA ESTEN PUSTEN BAHANELERMI URETECEKSINIZ YADA SORUNUMU COZECEKSINIZ BU SORUNU BEN TEK YAŞAMIYORUM SIZDEN CEVAP BEKLIYEN COK KİŞİ VAR BENIM TERCIHIM SORUNU ALGILAMANIZ VEDE GUNCELEMENIZ KARDEŞİM HELAL OLSUN OYUN HIC KASMIYOR KAMPANYALAR HERŞEY GÜZEL AMA BOYLE SORUNLARDAN COOK KAYBEDIYORSUNUZ SUAN CARIMDAKI NAKILERLEN EŞYA ALMIŞTIM KULLANAMADAN BITTI BOŞ VER NAKITI FALAN ZATEN BENIM TEK RICAM SORUNU DUZELTIN CEVABINIZI BEKLİYORUZZZZZ!!!!!!!!!!!!
Security Alert Hatası bir log hatasıdır.Bilgisayarınızda bulunan zararlı yazılımlar,virüsler,diğer oyunlara ait Hile programları buna neden olabilir.
Bir diğer sebebi İnternet hızınızın ani değişimleri yavaşlamaları veya Antivirüs programlarının Firewall koruması ,Microsoft Windowsların güvenlik duvarları veya Proxy yazılımlar,Antilimiter programlar bu hataya neden olabilir.
Bu hata zararlı yazımların oyun dosyalarına zarar vermesiylede karşılaşılabilir.Oyunu tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.
Merhaba,
Sizin sorununuza ancak joygame destek ekibi yardımcı olabilir. http://www.joygame.com/destek/NewTicket.aspx?stolen=0&c=42 vermiş oldugum linke tıklayarak durumunuzu oraya yazın ve gelicek olan cevabı bekleyın.