ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

BUG OLDU HERALDE ACİL YARDIM Kilitli

• joykaan1234
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

OGLER LÜTFEN YARDIM BUGUN YENI BİR ÇAR AÇTIM O ÇARA NAKİT YÜKLEDIM E PİNİ AKTİF ETTİM SONRA OYUNA GIRDIM YENİ AÇTIGIM ÇARLA DAHA ISIM BILE KOYMAZKEN AÇTIGIM ÇARA GİRİŞ YAPTIM KURTLAR ŞEHRİ KAMPINA GİRDİM 3ÇİZGİ SonerSon2 Diye Bir Çar Geldi Ben daha İSİM KOYMAZKEN BANA BAŞKA ÇAR GELDİ VE 3ÇİZGİ RÜTBELİ KDSİ 0,80 AMA GELEN HEDIYELER 26,09,2015 TARİHİNDE ÇOK KARMAŞIK BİRŞEY SİTEDE İSE YENİ AÇTIGIM ÇARA GIRIORUM KDSİ YOK VE ÇARA DAHA İSMİNİ KOYMADIM KDSİ FELAN HİÇ BİR ŞEY GÖZÜK MÜO AMA BANA BİR ÇAR GELDİ SONERSON2 DİE Bİ ÇAR LÜTFEN YARDIM 

0

26.9.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhaba,
    Wolfteam Destek bölümüne ilgili kategoriye ticket atarsanız Wolfteam destek ekibi size yardımcı olucaktır. Forum üzerinden hiç bir işlem gerçekleştirilememektedir.

0

26.9.2015

Link kopyalandı.
  • Pesimistİnsan
    Konu: 20 Yanıt: 130
    1358 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhaba,bu durum bana eskiden yaşanan bir durumu hatırlattı.Şifrenizi  biri  ele geçirmiş veya  öğrenmiş olabilir.Bilgisayarınızı  güncel bir  antivirüsle tarayınız.Şifrenizi  tamamen değiştiriniz.Virüs  bulaşmış  olabilir,veya  sizi  tanıyan birisi  hesabınıza girmiş olabilir.

0

26.9.2015

Link kopyalandı.
  • perky23
    Konu: 4 Yanıt: 258
    925 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhaba,
    Wolfteam Destek bölümüne ilgili kategoriye ticket atarsanız Wolfteam destek ekibi size yardımcı olucaktır. Forum üzerinden hiç bir işlem gerçekleştirilememektedir.
    İyi Forumlar Dileriz.

0

2.10.2015

Link kopyalandı.