Merhaba wolfteam forumu;
Öncelikle bu oyunu zevk alarak oynayan kalmış mıdır ? Bakıyorum da hala nakit çektim yok 45 kutu gelmedi gibi yazılar ortalığı kasıp kavuruyor. Şu oyunda abartmıyorum 10 oyundan 9 u hilecilere dek gelirken hala bu oyuna para vermek nedir ? İlk cıktığı zamanlar oynardım hile yokken donmuş şehir de ekibimiz vardı 3 4 ay sonra ilk hile geldi bıraktık şimdi bi bakayım dedim aynı o zaman bu zamandır hala var oyun yönetiimi çalışmıyor forum yönetimi denen bişey yok ( ki olsaydı yok şu hack yok bu hack diye paylaşım olmamalıydı ve ya kaldırılmalıydı !!! )
Siz oyuncular tavrınızı niye koymuyorsunuz ben bi daha da girmem bu oyuna ama hala oynamak isteyen varsa safını belli etsin. Ya ben para veririm hile kullanıcıları da devam etsin diyeceksin ya da joygame sana zırlık para yok ta ki sen bu hilelere bi çözüm bulana kadar diyeceksin. E siz 1. seceneği uygun bulmuşsunuz koyun misali nakit alayım kutu alayım yok takla alayım . Sonra bitane hile girer oyununa aldığın nakitlerin sana girdiğiyle kalırsın....
Şimdi aşağıya bi tane modda kesin şunu yazar kalıcı çözüm için uğraşıyoruz ! Lafla peynir gemisi yürümez !!!