ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Bu Nasıl iş Haksız Ban

• baba065006
    Konu: 2 Yanıt: 5
    44 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

kardeşim bu nasıl iş millet açıp açıp tarıyor ban yemiyor biz ban yiyoruz bugun ban yedim çarıma bi girmeye çalıştım ban yediniz sebep hile diyor bu imkansız çünkü biliyorumki kullanmadım kullanmıcamda neye dayanarak 3 gn ban diyorum kanıtınızı bi sunarmısınız daha geçen gn nakit attım şimdi eşyaların süreleri boşa gidicek anlamıyorum nasıl iş yapıyorsunuz geçen seferde 1+35 olmasına ragmen oldugu saatte arkadaşa attım +35 gelmedi onada mesaj attım tınlayan olmadı bu nasıl iş hep suçsuzlarmı magdur olucak bi hal çare bulun ltvn !!!!!!!!!!!!

0

8.8.2016

Link kopyalandı.
  • wolfkb54
    Konu: 0 Yanıt: 1
    15 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

aynen bende daha bugün nakit çektim 1 haftalık takla aldım 3 günü gitçek boşuna ban attılar durduk yere

0

8.8.2016

Link kopyalandı.
  • ILegolasHD
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Og ler 1 Aydır Her Hafta 3 Günlük Ban Yiyom Boş Yere Yeter Bune ALLAHTAN KORKUN BİDE UTNAMADAN HİLE DİYO SANKİ HİLE AÇIYOZMUŞ GİBİ YAV BEN Bİ OYUNCUYUM KURT AVI SERİ GP KASIYOM ONU KASMAK HİLEMİ BAN MI NEDİR BU Bİ ÇARE NE OLUR YETER AÇIN 1 AYDIR ÇARIN EYŞALARI MAF OLDU Bİ ÇARE YETER SAYGILARLA

0

9.8.2016

Link kopyalandı.
  • baba065006
    Konu: 2 Yanıt: 5
    44 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Şuna bak ogler ilgilenmiyo bile bi yanıt bile vermiyolar anca duruduk yere ban atmasını biliyolar başka bişey bildikleri yok delil sunun diyoruz oda yok bn durduk yere 3 gn ban yiyip eşyalarımın süresini boşa kullandırtmak zorundamıyım işinizi biraz adam gibi yapın ltvnde madur olmayalım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

10.8.2016

Link kopyalandı.
  • DeadLyBoy
    Konu: 4 Yanıt: 7
    61 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

aynen kardeşlerim katılıyorum
    bende bugün ban yedim 28 günlük hemde daha yeni nakit çekmiştim hdiyeler gidecek

0

20.8.2016

Link kopyalandı.