kardeşim bu nasıl iş millet açıp açıp tarıyor ban yemiyor biz ban yiyoruz bugun ban yedim çarıma bi girmeye çalıştım ban yediniz sebep hile diyor bu imkansız çünkü biliyorumki kullanmadım kullanmıcamda neye dayanarak 3 gn ban diyorum kanıtınızı bi sunarmısınız daha geçen gn nakit attım şimdi eşyaların süreleri boşa gidicek anlamıyorum nasıl iş yapıyorsunuz geçen seferde 1+35 olmasına ragmen oldugu saatte arkadaşa attım +35 gelmedi onada mesaj attım tınlayan olmadı bu nasıl iş hep suçsuzlarmı magdur olucak bi hal çare bulun ltvn !!!!!!!!!!!!
Og ler 1 Aydır Her Hafta 3 Günlük Ban Yiyom Boş Yere Yeter Bune ALLAHTAN KORKUN BİDE UTNAMADAN HİLE DİYO SANKİ HİLE AÇIYOZMUŞ GİBİ YAV BEN Bİ OYUNCUYUM KURT AVI SERİ GP KASIYOM ONU KASMAK HİLEMİ BAN MI NEDİR BU Bİ ÇARE NE OLUR YETER AÇIN 1 AYDIR ÇARIN EYŞALARI MAF OLDU Bİ ÇARE YETER SAYGILARLA
Şuna bak ogler ilgilenmiyo bile bi yanıt bile vermiyolar anca duruduk yere ban atmasını biliyolar başka bişey bildikleri yok delil sunun diyoruz oda yok bn durduk yere 3 gn ban yiyip eşyalarımın süresini boşa kullandırtmak zorundamıyım işinizi biraz adam gibi yapın ltvnde madur olmayalım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!