ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

bu nasıl bir sistem? joygame!!!! Kilitli

• xXxMrYigitxXx
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

wolftema da bana rütbeni bileceksin den gönderilen 15 günlük gelen hke417 ejder i 
    bir kez sniper modunda kullandım ve ahh hatası aldım şimdide !!!!!!! 4 gün yada bilmem le kaç gün se artık ban yedim üstelik bana sizin gönderdiğiniz hediyeyi kullanınca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eskiden goley de oynuyodum onu da bıraktım wolfteam mı da bırakıcam artık kaç tane hile kullanan var burda onlar banlanmıyo ama ben sizin gönderdiğiniz hediyeyi kullanınca banlanıryorum ve bazen de sadece yandex ten şarkı dinlerken log hatası alıyorummmmmm artık şu hackleri banlayın hack leri banlamayıp ta hack kullanmayanları banlıyorsunuz burdan og lere sesleniyorum artık bıktım her gün girdiğimde bu çarınız bu tarihe kadar banlanmıştır falan filan oyunu bırakıcam artıkkk bıktım yeni çar kurmaktan bıktım artık çarım son bir kez daha çar kuracağım eğer buda aynı şekilde banlanırsa elveda joygame

0

11.4.2016

Link kopyalandı.
  • fuatannewttayfa
    Konu: 0 Yanıt: 1
    36 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

CEVAPLAMIYOLARDA ALLAHIM BUNE YA YASAL İŞLEME BAŞVURUCAM EN SONUNDA

0

12.4.2016

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Merhaba xXxMrYigitxXx,

Konuyu paylaştığın 'Yeni Gelenler' kategorisi, foruma yeni katılan üyelerimizin, forumda kendilerine kıyasla daha eski olan kullanıcılarla tanıştığı bir kategoridir. Probleminizi, Destek Bölümü > Sıkça Sorulan Sorular başlığı altından iletirseniz yardımcı olacağız.

İyi forumlar dileriz.

0

12.4.2016

Link kopyalandı.