ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Böyle bir riyakârlık Görmedim !!!!

• talimatlar97
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Kazanılan Rozetler

Wolfteam Hesabımda sunuculara giriş yapamıyorum . " S48 " hatası alıyorum. Araştırdım ki hileden kaynaklı olarak kısa süreli ban sunuculara giriş yapmamı engelliyormuş . Fakat deyinmek istiyorum ki, burdan kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim rütbem 2 kıdemli yıldız . hesabıma sürekli para yükleyerek bu hale getirdim . Hile hurda ile işim olmaz . Wolfteam`ın bilgisayarımda ne şekilde bir zararlı program görüp böyle bir şey yaptığını bilmiyorum . bu hatayı kendilerine bildirim . bildirmeme rağmen bana dönüş sağlanmadı. 2 gündür bekliyorum ve hediye kutusunda olan eşyalarımın süreleri gidiyor . Konu hakkında gerekli sorumlunun dönmesini bekliyorum . aksi taktirde yasal süreç başlatacağım . Daha önce`de bir hesabıma nakit para yüklemiştim , bayadır girmediğim bir hesaptı . daha sonra sunucuya girdiğimde sunucu`dan silindiğimi söyledi ve benim hesaba yüklediğim para boşa gitti . bu durumu yetkililere bildirmeme rağmen paramın iade olamayacağını farklı bir hesaba aktarılmayacağını söylediler saçmalık......

0

6.10.2020

Link kopyalandı.
  • DSSADSADSADSA
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Kazanılan Rozetler

düzeldimi reis

0

9.11.2020

Link kopyalandı.