ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Biz nerede charımızı kasacağız acaba?

• laprosthanahq36
    Konu: 9 Yanıt: 30
    265 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Heryer hile.Belki ben kurt avı serisinde kasılmak istemiyorum.Boş boş orada günümü öldürmek yerine baska arkadaslarla arada eğlenerek arada sinirlenerek doya doya oynamak istiyorum.Hilelerle bu iş nasıl olacak.Ben para yatırmaya korkar hale geldim.Ne yapıcaz? Nasıl gidecek bu iş ? Tam 1 yıl oldu be kardeşim.Vallaha diyorum kafamda saç kalmadı.Bu saatten sonra sildim oyunu da moyunu da.Attım.Bir daha da asla girmem.Bak asla ama asla.Çünkü olmuyor.Benim emeğimi birisi yiyor durmadan.Belki ban yiyicem bu konudan sonra ama belki de herkesin duyguları bunlar.Emeklerim ve alın terim olan, yazın 2 ay calısarak cektigim nakitler heriflerin 2 kurusluk serefisizliklerine kurban gitti.Herifler hile kullana kullana oyuncu sayısını %40-50 düşürdüler.Girenler de ya küçük yaşta ya hala umutları var ya da öylesine girip çıkıyorlar.Benden bu kadar.Eyvallah.

0

30.4.2016

Link kopyalandı.
  • Higuliatiy
    Konu: 128 Yanıt: 149
    1736 JFP
    Sürü Elemanı
    Kazanılan Rozetler

Merhaba,

Hileler ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Sen de bize çalışmalarımızda yardımcı olmak istersen hile kullanan oyuncuların videolarını kaydedip destek sistemimiz üzerinden bize ulaştırabilirsin.

İyi forumlar!

0

30.4.2016

Link kopyalandı.