ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Birlikte Silah ve Kurt Tantımı (İçeriye)

  • 41mkn53vtn
    Konu: 1 Yanıt: 1
    0 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Arkadaşlar herkes tecrübelerini yazsın.Konunun amacı herkesin kullandığı silahların ve Kurtların iyi veya kötü olup olmadığını yazması.Bu herkes için bir tecrübe ve kulanamadığı veya kullanmadığı silahlar hakkında tecrübe sahibi olmasını sağlar.Ya da Kurtlar ve ilginç olayları da yazabilirsiniz.Örneğin abc silahı güçlü, sekmiyor , isabetli ve rahat kullanımı var...

    Başlıyorum,

    em-16, Bu silah herkesin bildiği gibi oyundaki sürekli temel silahtır.Çoğu kişi bu silahı küçümser fakat altınla satılan çoğu silahtan iyidir bence.Bu silahı kötü kullanmaktaki en önemli etken ön yargıdır.
    Mermi gücü iyidir, biraz seker, orta menzilde etkilidir, isabet oranı fena değildir ve Cs tecrübesi olan biri tarafından iyi kullanılabilir :D 25 mermilik şarjörü çok da bir fark yaratmaz.

    em-4 st, Bu silah tam bir isabet uzmanıdır.Tek kötü yanı mermilerinin biraz güçsüz olmasıdır fakat bu silah üzerinde profesyolleşen kişi için bir zaman sonra bu dezavantaj azalır çünkü bu silah kafaavcısı potansiyeli taşır.Düşünceme göre neredeyse nakitle satılabilir bir silah.Mermi gücünün düşük olması tam donanımlı karakterler üzerinde boncuklu tabanca etkisi göstermesine neden olur :)

    c-95 at, Bu silah oldukça popülerdir.Hatta nakit kullananlar bu silahtan şikayet ederlerdi çünkü nakitle alınanlar kadar iyidir ve nakit kullananlar verdikleri paranın boşa gittiğinden yakınırlardı :D.(1,5 sene önce öyleydi şimdi nasıl bilmiyorum). Kurtların korkulu rüyasıdır.Kullanımı kolay, biraz seker, mermileri güçlü ve isabet oranı vasattır.Kp ile alınır.Ayrıca kullanması insana oldukça zevk verir :)

    j-89 at, Bu silah c-95 e göre biraz daha profesyonel bir kullanım ister.Onun yarısı kadar popülerdir.İsabetliliği iyidir, atış hızı yüksektir.

    elwerici, Bu silah ta şöyle: güçlü mermiler, isabet oranı iyi, menzili uzun, kurtlara karşı güçlü ve sekmesi orta derecede.Nakitle alınıyor, gerçekten iyi bir silah, her şeyi ideal seviyededir.

    Zaitsev: Stout (ördek) 'un güçsüzlüğü, ve I-115 (yanılş yazmış olabilirim, altınla alınan güçlü dürbünlü tüfek) 'in hantallığı zayıf noktalarıdır.Bu silahta ikisinin iyi özellikleri birleştirilmiştir sanki.Çok güçlü mermileri, müthiş bir isabet oranı, harika bir hafifliği vardır. Dürbünlü tüfek severlerin bayılacağı bir silah :)

    Daha yazmıyorum ki herkes bir şeyler yazabilsin.Kullanamadığımız çok silah var bunları kullanmış kişilerin dillerinden duymak çok hoş olur gerçekten.Hem acemiler de bir şeyler öğrenebilir.Kurtlarla çok tecrübem yok.Nakitli kurtlardan kullanmış arkadaşlar tecrübelerini biraz aktarırsa süper olur :)

    0

    17.1.2013

    Link kopyalandı.