ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Bir Sultanın Doğuşu part 2

  • HeRoTuRK66
    Konu: 56 Yanıt: 217
    132 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Selam arkadaşlar part 1 uzun zaman önce yazmıştım ve kimi arkadaşlar 2 için benden ricada bulundular yazacaktım ama part 1 yazdıktan kısa bir süre sonra netim gitti kusura bakmayın ama sonunda yazdım ilk önce part 1'i okumuyanlar için:

    http://www.joygame.com/forum/Thread.aspx?t=244433&pg=1

    İşte burda part 1 var umarım beğenirsiniz. Neyse biz hikayemize başlıyalım.

    O sırada ayak sesleri yükselmeye başladı Topkapı Sarayı'ndan Asmon ne olduğunu anlamadan bir anda kendisine saldırdı Salim yani Yavuz Sultan Selim. Asmon afallamış şekilde etrafına bakındı kimseyi göremedi ilk başta. Tam Yüzbaşı Yiğit'e doğru dönecekti ki o anda en sesin de soğuk bir nefes hissetti. Sanki azrail tam arkasındaydı. Bir anda arkaya doğru döndü korku içinde. Gördüğüne inanamadı bu bir insandı ve üzerinde ki elbiseler çok farklıydı. Ve nasıl oluyor da bir insan onu bu kadar korkutuyordu anlamamıştı. Bir anda Yavuz Sultan Selim'in üzerine saldırdı. O hiç istifini bozmadan hatta kurt bile olmadan elini havaya kaldırdı ve Asmon yaklaştığında öyle sert vurdu ki Asmon belki de metrelerce sürüklendi. Asmon gördüklerine inanamıyordu nasıl bir insan bu kadar güçlü olabilirdi. Tek hamleyle belki de 1 ton ağırlığın da ki Asmon'u metrelerce ileri fırlatmıştı. Savaş çetin bir şekilde sürerken diğer yandan Amerika da Pentagon da olağan üstü bir toplantı vardı. Tüm Uranyumu istiyen ülkeler buradaydı. Uzun bir konuşmadan sonra Profesör Leviathan -Kendisi Çin asıllı bir profesör ve Asmon'un yaratıcısıdır- Başkan Cristopher ile konuşmaya gitti. Başkan odasındaydı ve kapı çaldı:
    -Giriniz.
    -İyi günler Başkan.
    -O en iyi profesörüm nasılmış?
    -İyiyim efendim. dedi.
    Bakan profesöre iyice baktı gözlerinde ki sinsi bakışı farketti ve sordu:
    -Evet Leviathan söyle bakalım ne diyeceksin?
    -Efendim Asmon projesini geliştirdim ve yeni bir asker daha yaratmaya karar verdim.
    -Hmm. Anlat bakalım nasıl bir asker bu?
    -Aslında efendim bu bir asker değil Asmon da dahil olmak üzere 4 asker.
    -Nasıl yani?
    -Efendim bu askerler bir araya geldiklerinde Kral Kurt olarak adlandırdığım kurdu oluşturuyorlar.
    -Harika peki ya bana bu askerleri iyice bir anlatsana.
    -Efendim ilk asker Lucian. Bu Asmon dan önce ki askerimizdi. Kendizi Asmon kadar güçlü olmaza da iyi işler çıkardı savaşlarda. İkinci asker bildiğiniz üzere Asmon. Üçüncü asker Leviathan buna kendi ismimi verdim çünkü oda benim gibi Çin asıllı bir asker. Bu askerin üzerinde ise her türlü silaha dayanıklı bir zırh var ve onu biraz samuraılara benzettim. Ve hafif olması hızlı olmasını sağlıyor. Dördüncü ve asıl asker ise Bahama bu askerin öyle bir derisi var ki ilk bakışta taş sanarsınız. Gerçekten çok farklı bir deriye sahip güç açısından Asmon'dan belkide bin kat daha güçlü efendim. Son olarak bu üçüne eklediğim yeni bir bileşenle ki onu Türklerin uranyum üstünden aldım bu dört kurt bir araya gelip birleşerek Kral Kurt'u oluşturuyorlar. Gerçekten çok olağan üstü güçleri olan bir kurt bu. Boyu normal kurtlarla aynı fakat hızı çevikliği ve dayanıklılığı hepsinden binlerce kat fazla.
    Başbakan sinsi sinsi gülerek:
    -Evet Profesör işte Türklerin sonu geliyor. dedi.


    5 Ağustos 2026 İstanbul'un Kurtuluşu
    Amerikan askerleri geri çekiliyordu ve Yavuz Asmon'a gerçekten ciddi yaralar açmıştı. Fakat hala ölmemişti Asmon ve geri üste gönderildi. Yüzbaşı Yiğit Yavuz'a:
    -İyi işti efendim. dedi
    Yavuz:
    -Teşekkürler komutanım. dedi
    Yüzbaşı:
    -hayır efendim artık komutan sizsiniz.
    -Nasıl yani ben teğmenim efendim.
    -Hayır artık sen Mareşal'sın.
    -Nasıl yani?
    -Bu savaşta ki üstün başarılarından dolayı sana bu rütbe verildi efendim.

    Yavuz Sultan Selim'in gözleri doldu fakat bir anda aklına ailesi ile sevdiği kız geldi. Başbakana giderek:
    -Efendim benim işim şimdilik bitti ailemi çok merak ediyorum memleketim Yozgat'a dönüp onlarla görüşüp geri gelmek istiyorum.
    -Hayır asker aynaya bakmıyorsun heralde sen artık Salim değil Yavuz Sultan Selim'sin. Senin ölüm haberini biz çoktan ailene gönderdik.

    Salim yani Yavuz Sultan Selim yıkılmıştı. Kararı verirken meğerse ailesinden de vazgeçmişti. içinde bir öfke oluşmaya başlamıştı. Çünkü artık herkes onu ölü biliyordu belki de ailesi yıkılmıştı sevdiği kız yıkılmıştı.


    12 Ağustos 2026 Amerika'ya Kötü Haberler
    Asmon Amerika kıyılarına yaklaşmıştı. Gemiden indiğinde karşısında Başbakan ve Profesör Leviathan vardı. İkiside birbirine bakarak sinsice güldü. Asmon ne olduğunu anlamadı ama arkaların da ki askerler dikkatini çekti. Evet bunlar yeni askerlerdi ama Asmon'un hiç bir şeyden haberi yoktu. Ve Başbakanla bir görüşmeden sonra herşeyi öğrendi ve kendi kendine:
    -Bekle Yavuz bekle intikam günü yaklaşıyor.

    Okuduğunuz için teşekkürler devamı gelecek.

    0

    10.10.2013

    Link kopyalandı.
  • kamus1
    Konu: 94 Yanıt: 1247
    8908 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    Merhabalar,

    Sizi tebrik etmek gerekli çok güzel bir hikaye daha yazmışsınız. Ama 2 tane yazım hatanız var onuda söylemeden geçemeyeceğim.

    Bunun yanında insanların değişerek başka bir kişinin özellikleri alması çok ilgimi çekti. Bir ara böyle bir şey olsaydı acaba ben kim olurdum diye düşünmedim değil.

    Hikayenin devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

    İyi Forumlar.

    0

    10.10.2013

    Link kopyalandı.
  • HeRoTuRK66
    Konu: 56 Yanıt: 217
    132 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Yorum için teşekkürler hatasız kul olmaz öyle deyim :D bu arada devamı gelecek hatta oyunu tanıtmak amaçlı okulda yakında çıkartacağım bir dergi var bana ait onda da gene bu hikayeyi kullanacağım

    0

    12.10.2013

    Link kopyalandı.
  • kamus1
    Konu: 94 Yanıt: 1247
    8908 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    Merhabalar,


    Tabi ki hatasız kul olmaz. Benim amacım hatalarınızı görerek daha iyi bir yayın yapmaktır. Şuana kadar çok iyi bir gelişim içerisindesiniz.

    Sizi tebrik etmek lazım.

    İyi Forumlar.

    0

    21.10.2013

    Link kopyalandı.
  • HeRoTuRK66
    Konu: 56 Yanıt: 217
    132 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    teşekkürler

    0

    22.10.2013

    Link kopyalandı.